Otvorio dušu: "Glumci dobijaju uloge koje Dikaprio odbije"

Glumac Kristijan Bejl, najpoznatiji po ulogama u "Američkom psihu" i trilogiji o Betmenu, u intervjuu za GQ je istakao da svoju veliku karijeru duguje Leonardu Dikapriju.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 06.10.2022.

08:43

Otvorio dušu:
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Kako je rekao, karijeru je izgradio na ulogama koje je Dikaprio odbio budući da su reditelji redovno prvo odlazili kod njega, pa tek onda kod drugih glumaca.

"Nije to slučaj samo sa mnom. Gledajte, tako je danas, a tako je i već neko vreme. Svaka uloga koju neki glumac dobije je uloga koju je Dikaprio pre toga odbio. Nema to veze sa tim koliko ste vi dobri sa nekim rediteljem, svaka uloga koju sam ja glumio je pre ponuđena njemu", rekao je Bale pa dodao:

"Postoji niz ljudi koji su mi to rekli. Dakle, hvala ti, Leo. On doslovno može da bira šta će da radi. I dobro za njega, fenomenalan je. Ja sam zahvalan da dobijem ikakvu ulogu, svestan sam da ne mogu da glumim onako kako on glumi. Ne bih mogao ni da živim sa slavom sa kojom on živi, a to radi na sjajan način."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: