Ekipa serije "Walking Dead" otkrila sudbinu likova pre kraja serije: "Nismo mogli da utičemo"

Scenaristkinja serije "Walking Dead", Endžela Kang, reagovala je na iznenađujući momenat za fanove, vest o spin-of serijalu koji je snimljen, uprkos tome što još nisu prikazane poslednje epizode serije.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 04.10.2022.

17:15

Ekipa serije
Foto: Profimedia

Govoreći o odluci, Kang je rekla da to nije na njoj, već da su odluku doneli studiji i mreže.

"Važno je samo imati na umu da studiji i mreže zaista određuju vreme objavljivanja najava, njihove odluke su iznad odluka kreativaca", rekla je Kang.

Naime, najava im je stigla u poslednjem trenutku i bilo je jasno da će uticati na priču.
"Ono što utiče na nas u priči je to da postoje određene stvari koje će morati da se odigraju drugačije, jer sada znate šta nije moguće očekivati."

Iako je kada je otkrivena budućnost Negana i Megi, postalo očigledno da oni neće umreti u seriji, Kang je rekla da i dalje postoji element emocionalne opasnosti.

"Mislim da uvek postoji opasnost za likove. Bez obzira na sve, jer čak i ako znate da oni neće umreti, još mnogo toga ne znate o tome kako će se odigrati da ipak prežive", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: