Hit-serija sa Milošem Bikovićem "Hotel Beograd" večeras od 22h na TV Prva VIDEO

Serija "Hotel Beograd" predstavlja deo franšize „Kuhinja“, odnosno nastavak sitkoma "Hotel Eleon".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

14:00

Hit-serija sa Milošem Bikovićem
Foto: Promo

Nekadašnji vlasnik moskovskog hotela "Eleon", Paša, postaje vlasnik hotela sa pet zvezdica u Beogradu, koji mu je poklonila tetka, kako bi svom razmaženom sestricom stvorila situaciju u kojoj će se sazreti.

Paša, srpski zavodnik i veseljak živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu- višemilionsku! Kako bi otplatio dug, šef mafije primorava Pašu da se oženi njegovim ćerkom.

Dok devojka priprema venčanje, Paša, nakon četiri godine razdvojenosti iznenada se susreće u Beogradu rusku ljubav, Dašu.

U romantičnoj atmosferi drevnog grada, njihova osećanja ponovo izbijaju. Izgleda da im je još uvek suđeno da budu zajedno...a možda ne, zbog budućeg ukusa, pravog muža, slepog dede i prijatelja bankrota.

Glavne uloge tumače: Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: