Vudi Alen snima novi film, verovatno i poslednji: "Uzbuđenje je nestalo"

Reditelj Vudi Alen, koji se suočio sa negativnim reakcijama u Holivudu nakon što ga je usvojena ćerka optužila za seksualno zlostavljanje, rekao je u utorak da će ove jeseni snimiti novi film u Parizu i da bi to mogao da bude njegov poslednji filmski projekat.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2022.

12:20

Vudi Alen snima novi film, verovatno i poslednji:
Foto: Profimedia/CBS/Paramount Plus

Alen (86) je u retkom intervjuu razgovarao s glumcem Alekom Boldvinom o svojoj karijeri i novoj knjizi "Zero Gravity", zbirci humorističkih eseja.

Vudi Alen kritikovao dokumentarni film o njegovom životu: "Nije ih zanimala istina"

"Mnogo uzbuđenja je nestalo", rekao je Alen o snimanju filmova.

"Ranije kada bih snimio film, on se prikazivao u bioskopima širom zemlje. Sada snimite film i dobijete nekoliko nedelja u bioskopu, onda ide na striming ili plaćanje po gledanju... Meni to ne predstavlja užitak", rekao je reditelj.

Glumica se kaje što nije osudila Vudija Alena: "To mi je uništilo početak karijere"

Alen nije izneo detalje o svom novom, ujedno i pedesetom po redu, filmu.

Oskarom nagrađen četiri puta, reditelj filmqa "Eni Hol" i drugih komedija više puta je demantovao optužbe da je 1992. zlostavljao svoju usvojenu ćerku Dilan Farou.

Dru Barimor žali što je radila sa Vudijem Alenom

Mnoge slavne osobe u Holivudu distancirale su se od Alena nakon što je pokret #MeToo postao globalan 2017. i skrenuo novu pažnju na seksualno nedolično ponašanje. HBO je ponovo razmotrio optužbe protiv Alena u seriji "Allen protiv Farrow" iz 2021.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: