Nije uzbuđen zbog holivudskih glumaca – Miki Manojlović za B92.net: "Južni vetar se snima filmski"

Povodom početka snimanja druge sezone serije "Južni vetar: Na granici", u režiji Miloša Avramovića, glumac Miki Manojlović se obratio medijima, rekavši da će njegov lik u novoj seriji biti u velikim iskušenjima.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.06.2022.

13:45

Nije uzbuđen zbog holivudskih glumaca  –  Miki Manojlović za B92.net:
Foto: Milica Milosavljeviæ/ B92.net

"U životnim iskušenjima će biti, ali neću vam reći ništa. Cilj je da se gleda serija", rekao je Miki i dodao da nije uzbuđen zato što će se pored njega na snimanju naći holivudski glumci Vilijam Boldvin i Erik Roberts.
Na pitanje koliko ga ispunjava učešće u celom ovom serijalu, Manojlović je rekao: "Od kada je počeo lokdaun, radili smo sve vreme. Upoznao sam mnogo generacija ljudi. Srbija ima ozbijan potencijal u tim ljudima, te stvari se ne uče na Akademiji već u praksi".
Foto: Promo
O trenutnom stanju srpske kinematrografije, kaže da nema "čiste" srpske ili hrvatske, ili neke treće, kinematografije. U vreme hiperprodukcije serija, Manojlović za B92.net kaže da se kriterijumi "krune i padaju".

"U velikom broju ponude, čovek mora sam da bira, i da izgradi svoj ukus. Bojim se da je to svakim danom sve teže i teže. Loše će uticati na naredne generacije glumaca jer stvara lažnu sliku kvaliteta", rekao je Manojlović.

Kako kaže, "Južni vetar" se snima vrlo temeljno, filmski, sa mnogo kadrova, mnogo kamera, i dodao: "Ovo što se radi brzo i kuso, to se vidi. Kriteijumi se krune, padaju".
Erik Roberts, Foto: Milica Milosavljeviæ/ B92.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: