Sandra Bulok odustaje od glume: "Izgorela sam"

Sandra Bulok najavila je povlačenje iz glume u velikom intervjuu koji je dala za strane medije.

Kultura

Izvor: index.hr

Utorak, 21.06.2022.

18:02

Sandra Bulok odustaje od glume:
Foto: Profimedia, Mike Raison/dmg media

"Potpuno sam izgorela. Toliko sam umorna da nisam sposobna da donosim zdrave, pametne odluke i toga sam svesna", ispričala je glumica. Kaže kako uživa u pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza i da to želi da radi isključivo za sebe.

Glumica, koja je odradila blizu 50 filmova u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri, kaže kako je zahvalna na uspehu koji je postigla, ali da je oduvek bila zabrinuta zbog njegovog uticaja na njen privatni život.

"Uvek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš frižider i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu. Rekla sam samoj sebi: 'Prestani da tražiš jer ne treba više da se dokazuješ. Moraš da budeš dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda uspeha'", ispričala je glumica.

Na pitanje kada će se vratiti glumi, jednostavno je odgovorila: "Ne znam."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: