Jubilarna 500. epizoda "Igre sudbine" se bliži – glumci otkrivaju: "Veliko ime se priključuje ekipi"

Najgledanija porodična serija "Igra sudbine" bliži se jubilarnoj 500. epizodi. Treća sezona uveliko je u toku, gde su nove zaplete i intrige doneli novi likovi. Neki su dobili novu šansu za bolji početak, a neki su pak postali negativci.

Izvor: TV Prva
Podeli
Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva

Uloga Nade doživela je veliku transformaciju. Od nekada skromne studentkinje umetnosti, sada je postala hladnokrvna modna dizajnerka željna novca i moći. Publici su donedavno Strahinja i Nada bili omiljeni ljubavni par, a sada su mišljenja raznolika.

Glumci Amar Mešić i Milica Tomašević su sa publikom Prve televizije podelili utiske sa snimanja sa novim kolegama iz treće sezone. Nisu mogli da sakriju uzbuđenje i sreću zbog saradnje sa legendarnom Mirom Banjac, koju će gledaoci prvi put imati priike da vide sledeće srede, u 500. epizodi.

"Snimili smo prvo 100 epizoda, pa smo nakon svakih sledećih stotinu očekivali da će kraj serije, ali onda smo došli do 420. kada nam je to i saopšteno, pa smo plakali i opraštali se. Međutim, to nije bilo potrebno jer se, evo, i dalje snima", ispričao je Amar Mešić, koji tumači ulogu Strahinje.

Milica Tomašević, koja igra ulogu Nade, naglasila je koliko su se tokom godina zajedničkog rada glumci iz ekipe izmenili.

"Najviše vidim koliko smo se promenili kada na društvenim mrežama gledam klipove sa scenama iz ranijih epizoda. Recimo, ja kod Amara toliko primećujem promenu u fizičkom smislu, nekako se prolepšao. Mi mlađi kada smo krenuli da snimamo, nismo ni slutili šta nas čeka, ali navikavamo se na te velike brojke i očekujemo da ćemo nastaviti snimanje", priznaje ona.

Mlada glumica se takođe nada da će serija "Igra sudbine" ostati omiljena u srpskim domaćinstvima, gde je gledaju čitave porodice.

"Imamo jedno veliko ime u ekipi, koje stiže baš danas, dolazi nam Mira Banjac", otkriva Milica Tomašević.

Šta će biti sa Strahinjom i Nadom, da li njihovoj ljubavi više nema povratka, a šta glumci priželjkuju da se desi...

Detaljnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 26 idi na stranu