Simpsonovi vraćaju ozloglašenog lika iz prve sezone: Znate li o kome se radi? FOTO

Simpsonovi vraćaju ozloglašeni lik iz prve sezone – Žaka (Jacques), instruktora kuglanja, koji je pokušao da smuva Mardž.

Izvor: B92

Utorak, 21.03.2023.

11:09

Simpsonovi vraćaju ozloglašenog lika iz prve sezone: Znate li o kome se radi? FOTO
Foto: 360b/Shutterstock

Prema izveštaju Independenta, sinopsis za 34. sezonu donosi nam u epizodi Pin Girl "misterioznu figuru iz Mardžine prošlosti koja se vraća kako bi je učio da kugla i spremio za turnir u kuglanju".

Dok su fanovi spekulisali kako bi to mogao biti Žak, tvorac serije Grejning je potvrdio njegov povratak na Tviteru.

Ovaj lik se pojavio prvi put pre 33 godine i otada praktično nestao. Pojavio se u epizodi "Life on the Fast Lane" u kojoj je Mardž takođe učio da kugla. Podsetimo se, Mardž biva frustrirana kada joj Homer za rođendan kupi kuglu za kuglanje, te ona krene na časove kuglanja i počne da flertuje sa Žakom, instruktorom.

Epizoda se potom vrti oko zabrinutosti porodice Simpson da je Mardž imala aferu, ali se na kraju vratila Homeru da ga uveri da je Žak otpisan i da se ništa nije desilo između njih.

Ovo je bilo poslednje veliko pojavljivanje Žaka, osim nekih manjih skečeva, ali sve će se promeniti kada se vrati na "velika vrata" u novoj epizodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: