Album Tejlor Svift star deset godina, osvojio je nagradu za najbolji u 2022. VIDEO

Tejlor Svift je za svoj ponovno snimljeni album Red iz 2012. osvojila trofej za pop album u nedelju na American Music Awardsu, najvećoj svetskoj ceremoniji za koju su glasali obožavatelji.

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 21.11.2022.

08:41

Album Tejlor Svift star deset godina, osvojio je nagradu za najbolji u 2022. VIDEO
Foto: Profimedia

Poslednjih godina Svift je snimala nove verzije albuma iz svoje prošlosti nakon spora s bivšom diskografskom kućom.

"Ne mogu vam reći koliko mi znače moji presnimljeni albumi, ali nikad nisam očekivala ni pretpostavljala da će vama išta značiti", rekla je Svift primajući nagradu. "Ne mogu dovoljno da vam se zahvalim što vam je stalo do ovog albuma."

Svift je takođe odnela glavnu nagradu večeri u trci za izvođača godine, za koju se takmičila s velikim imenima, uključujući Bijonse, Harija Stajlsa, Vikenda, Drejka i Adel.

Dov Kameron, bivša glumica Diznija koja je ove godine dosegnula na Bilbordovu listu pop singlom "Boyfriend", osvojila je trofej za najboljeg novog izvođača.

Mašin Gan Keli proglašen je omiljenim rok izvođačem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: