Selena Gomez i Kara Delevinj: Strastveni poljubac u drugoj sezoni hit serije VIDEO

Uzbudljiva scena u kojoj se pevačica Selena Gomez i model Kara Delevinj strastveno ljube obeležila je drugu sezonu hit serije "Only Murders In The Building" na Hulu.

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2022.

09:20

Selena Gomez i Kara Delevinj: Strastveni poljubac u drugoj sezoni hit serije VIDEO
Foto: Profimedia

Nastavak teksta sadrži spojlere:

U drugoj epizodi druge sezone Selenin lik Mejbl Mora preduzima prvi korak u odnosu sa Alis Benks, koju igra supermodel Kara, dok pričaju o umetnosti.

Scena počinje tako što se Mejbl vratila u umetnički studio, gde ju je Alis ohrabrila da razbije umetničko delo kako bi joj pomogla da oslobodi svoje emocije.

Mejbl odlazi korak dalje, pa se izazov završio oslobađanjem strastvenih osećanja između dva lika.

"Osećam se bolje", izjavljuje Mejbl nakon što je uništila umetničko delo, dok prilazi Alis da je poljubi. "I ja se osećam bolje", šapuće Alis nakon njihovog poljupca od osam sekundi. Ranije ove nedelje Kara je govorila o tome kako voli da može da predstavlja kvir zajednicu (osobe, odlike ili radnje koja nisu iz heteronormativnog socijalnog obrasca) u seriji "Only Murders In The Building".

Ova 29-godišnja manekenka, koja se identifikuje kao panseksualka i za koju se trenutno spekuliše da se zabavlja sa pevačicom Mink – priznala je da je snimanje sa Selenom Gomez prošlo "lagano".

"Iskreno, to je bio najbolji projekat koji sam ikada uradila. Jednostavno nisam želela da se završi. Zaista mi se dopalo što mogu da predstavljam kvir zajednicu. Bilo je tako lako i prijatno", rekla je Kara Delevinj.

Pop zvezda Selena (29), koja je igrala ulogu prave kriminalne opsesivne Mejbl u seriji otkako je počela 2021. godine, takođe je uživala u radu sa Karom jer su, kako je ispričala, prijateljice već nekoliko godina.

"Poznajem je toliko godina. Iskreno, bilo je kao da radiš sa prijateljem iz detinjstva. Uživala sam. Ona je sjajna!", rekla je Selena Gomez za "Entertainment Tonight".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: