Prva uloga posle optužbi za zlostavljanje: Džoni Dep - kralj

Nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za psihičko i fizičko zlostavljanje, Džoni Dep se ipak vraća snimanju filmova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.01.2022.

08:05

Prva uloga posle optužbi za zlostavljanje: Džoni Dep - kralj
Foto: Profimedia

Glumac je zbog optužbi za zlostavljanje izgubio ulogu Grindelvalda u franšizi Čudesne zveri na zahtev produkcijske kuće, a nakon toga bilo mu je gotovo nemoguće da pronađe novu ulogu. Ipak, čini se da su se stvari za njega promenile.

Izbrisali sve filmove u kojima glumi Džoni Dep

Kako piše "The Hollywood Reporter", Dep bi trebalo da glumi kontroverznog francuskog kralja Luja XV u filmu koji režira francuska rediteljka Majven Le Besko, a čije snimanje bi trebalo da počne ovog leta.
Glumac je svoju poslednju ulogu odigrao u filmu Minamata iz 2020. godine, koji je sam i producirao. Dep je tim filmom hteo da vrati karijeru na pravi put, međutim to mu nije baš uspelo.

Holivud vs. Džoni Dep: Zašto je lični život jednog glumca važniji od nečije mrtve dece?

Nedavno je izašao prvi tizer za najnoviji "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", u kome su obožavaoci prvi put videli Madsa Mikelsena u ulozi Grindelvalda, koga je ranije glumio Džoni Dep, a mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog toga što Dep više nije dio franšize.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: