Nikolas Kejdž odlučio - nikada neće otići u penziju

Nikolasa Kejdža gledamo na velikim i malim ekranima još od 1981. godine, a on ne planira da se to promeni. Izjavio je da ne želi nikada da se povuče iz glume.

Izvor: B92

Petak, 17.09.2021.

11:42

Nikolas Kejdž odlučio - nikada neće otići u penziju
Foto: Profimedia

U razgovoru za "Entertainment Weekly", glumac je objasnio da je najsrećniji kada se priprema za ulogu.

Svinja, tartufi i Nikolas Kejdž VIDEO

"To se ne može dogoditi", rekao je Kejdž na temu penzije.

"Raditi ono što radim na filmu je za mene kao da imam anđela čuvara i to mi treba. Zdraviji sam kad radim, potrebno mi je pozitivno mesto da izrazim svoje životno iskustvo, a to mi je filmsko stvaralaštvo i pružilo", rekao je glumac.

Nikolasa Kejdža i suprugu br. 5 spojile leteće veverice


"Dakle, nikada se neću povući. Gde smo sada, na 117 filmova?

Ljudima koji kažu: "Previše radiš", Kejdž odgovara: "Volim da radim, to je zdravo, srećan sam kad radim, usput, momci poput Bogarta snimali su stotine filmova".

Nikolas Kejdž se vraća korenima - da li će uspeti?

Kejdžov poslednji film je "The Unbearable Weight of Massive Talent", u kome glumi "veoma neurotičnu verziju sebe", ali odbija da ga gleda, uprkos tome što mu je rečeno da je to "dobar film".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: