Za dva dana počinje "Nišvil" džez festival, VIP ulaznice u prodaji

Predstojeći "Nišvil" džez festival održaće se od 6. do 15. avgusta, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka do nedelje, na Platou niške Tvrđave.

Izvor: B92

Sreda, 04.08.2021.

09:10

Za dva dana počinje
Foto: Promo

Za 10 dana trajanja festivala biće izvedeno 300 programa na kojima će nastupiti blizu 1.000 izvođača.

Na Main binama (Earth & Sky), od 12. do 15. avgusta nastupiće Darryl Jones, Gipsy Kings, Stanley Jordan, Leb i sol, Goran Bregović, Anthony B i mnogi drugi.

Osim bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetioci će moći da pogledaju kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišvil džez teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom - Nišville Movie Summit 2021.

Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program. Od srede, 4. avgusta, u prodaji će biti i ulaznice za VIP Tribinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: