Utorak, 28.03.2023.

12:29

Bela Remzi nije dobila ulogu jer nije dovoljno lepa? VIDEO

Izvor: index.hr

Bela Remzi nije dobila ulogu jer nije dovoljno lepa? VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Sky

pre 1 godinu

I meni nisu dali da igram u Barseloni jer imam 100kg i zadnji put sam potrčao za loptom 2004. godine. To je mi je uvek bilo zanimljivo.

Cinik

pre 1 godinu

"Izjasnila se kao nebinarna", izvinite, jel to naziv neke nove religije ili nekog novog naroda?
I iskreno da vam kažem, imam 49 godina, a nju sa njenih 19 godina i ovakvim izgledom ne bi ni pogledao!

koki

pre 1 godinu

Ajde sve, ali ovo cerecenje jezika.

Bela je rekla da they nisu dobili ulogu, jer they nisu bili dovoljno lepi.

A they je samo Bela, nije ona i jos neko.

Uzas.

./.

pre 1 godinu

Imala posle toga vrhunske uloge, a i dalje ide i se*re o ovome. Cuti, idi dalje i ne blamiraj se.
Lepo ti je receno, a i nisi lepa, a dalje raspredanje o tome govori o tvojoj toksicnosti.

Profesor Dušan

pre 1 godinu

Uvek su tu horori, može da ostvari lepu karijeru u njima. Mada može i u filmovima sa nekom ludnicom ili ludilom , nekako ide uz tako to.
A opet možda se prolepša u starosti .

Изногуд

pre 1 godinu

@miki
Друже, ниси се ти много нагледао школе. Бинарни бројеви су градиво из информатике, чак ни то не знаш.
Ево да ти откријем тајну, бинарни бројевни систем садржи цифре 0 и 1, само њих, па у смислу полова бинарни би били мушки и женски, значи нема треће опције.
Схваташ?

Jovan

pre 1 godinu

Meni se Bela Remzi od starta dopala kao polovina tandema sa Pedrom Paskvalom, ali i sam sam se dvoumio da li je njen izbor bio ispravan potez. Do pretposlednje epizode u kojoj je pokazala zašto su se odlučilli da ona glumi taj lik. Nisu pogrešili, devojčica (devojčac, dečka... zovite kako hoćete) zna da glumi.

BonD

pre 1 godinu

Aj da se ne lažemo . Zbog njenog izgleda, sigurno je odbila pola novih gledaoca .
Nije stvar samo u ružnoći .
Evo na primer Ema Votson (hermiona hari poter) , Elajdža Vud (frodo) , Danijel Redklif (hari poter) ... Ja njih jednostavno ne mogu da zamislim da igraju ništa drugo osim onog gde su bili glavni glumci.
Čist primer Eva Votson igra u bajci lepotica i zver . Brate glumi za 10+ (20 puta bolje od ove binarne u tekstu) ali joj nikako ne pristaje da je lepotica , nikako .
Ima i sasvim kontra primera (kad smo već kod engleza) . Evo primer glumac Martin Friman koji glumi hobita bilba baginsa . Taj brate može da glumi sve i pristaje mu sve i da je Dr. Votson u Šerloku i da je Artur Dent u Autostoperskom vodiču kroz galaksiju i da je Laster u Fargu ... jednostavno stvoren za 90% uloga .
Onaj Benedikt Kamberbač, grozan je brate samo tako ali može da igra svaku ulogu na kugli zemaljskoj . I Šerlok i Kan u zvezdanim stazama i Doktor Strejndža i Hokinga i ... ćovek je rođen za glumca .

miki

pre 1 godinu

A sta mu dodje to nebinarna??Binarno ima neke veze sa matematiom kolko se secam iz skole.I sto vole da potenciraju seksualno opredelenje nikada mi nece biti jasno?U "last of us"je pristojno odglumila i treba bre da medju glumcima ,glumicama,ovim numerickim bude obicnih ruznjikavih ljudi.Gledam ove nase nove glumacke snage i ne zna se ko je lepsi a vecini im gluma truba.Jedan Tasko Nacic, Pavle Vujisic,Mija Aleksic nisu bili lepi al su znali da glume...ovo sad sve manekeni bez osecaja.

il si lepa il si ruzna, al si takva kakva si

pre 1 godinu

Ako je normalno nekome reci 'Jao bas si lepa!', onda bi trebalo biti normalno i da se nekome moze reci 'Jao bas si ruzna!'. Nema tu razlike.

gologuza

pre 1 godinu

Izgleda kao da je neko krenuo da joj pravi lice i na pola posla rekao - zabatali, odustajem
(periwinkle_blue, 28. mart 2023 13:33) Okači fotografiju lepotanu da te vidimo svi.
(Aragorn, 28. mart 2023 15:46)

Kojem lepotanu da okaci fotografiju?

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 1 godinu

Ne vidim sta je problem?

Ovim ,,nebinarnim"ispljuvcima generacija poslednjih slova abecede izgleda treba crtati da je svaki covek za nesto talentovan i da je konkurencija brutalna na svakom trzistu. . ..nijanse presudjuju a fizicki izgled je jedna od njih. . jedna u moru. . . . .sarm pijava. .znate ima izuzetno lepih i zgodnih kao nacrtanih ljudi. . .a ima onih koji su lepi i promene naboj u prostoriji u koju udju.c. .e takvi ako su talentovani i vredi uvek imaju prodju pre samo talentovanih i vrednih na primer. . .

ne znam sto je to nejasno. . .ljutiti se na nekoga i proglasavati nepravdu jer taj neko ima nesto bolje od tebe. .kao da se ja ljitim sto me na kastingu na koji izadjem popljuju a nemam ni skolu glume ni talenat. . .

Ante

pre 1 godinu

Pa ako je uloga neke ljepotice, sigurno je neče dobiti, ma koliko dobro glumila. Što je tu čudno?
Pa ni ja ne bih dobio ulogu u porno filmu, ustvari, kakve sam sreče, dobio bi ulogu muža koji je na poslu, a obdareni vodoinstaler popravlja tuš koji sam i ja mogao popraviti, a ne da mi izbije 300 eura iz džepa, plus štogod i zabije. Ženi, ne meni, mada, kakve sam sreče...

David

pre 1 godinu

Jeste ružno i glupo, pogotovo ako kažeš detetu punom nade i entuzijazma. Sva sreća pa nikad nisam hteo da budem poznat i glumac jer bih se verovatno obesio posle 2 odbijanja i jedne loše kritike.

Međutim, treba imati u vidu da postoje uloge gde je fizički izgled ipak važniji. Ne mora da znači da su te uloge nešto posebno bolje, vrlo često nisu, ali ih ima, pogotovo ih je bilo nekad.

E sad ako nekog biraš samo na osnovu izgleda, a ne na osnovu talenta i znanja onda brate nisi baš u vinklu.

Bela je simpatična. Nije prelepa, ali ja sam poslednji koji treba da sudi. Takođe je još veoma mlada pa je ne treba gledati kroz tu prizmu. Međutim, sjajna je u svom poslu i vrlo lepa karijera bi mogla biti pred njom.
(Gde ja živim, 28. mart 2023 13:44)

Прво није сигурно једино дете које је одбијено на кастингу друго није јој речено да није лепа већ јој је културно објашњено да се свидела редитељу и да лепо глуми али да траже девојчицу са другим изгледом, можда крупнију, можда ситнију итд.
Наравно у нашим главама је цео свет против нас по што не би тај свет ударио мало и по девојчицама глумицама.
ПС: Да ли родитељи уопште размишљају да ли деца хоће, воле и могу да издрже притисак Холивуда или их због славе, успеха и новца гурају у ватру, а после су криви редитељи и Холивуд.

bole

pre 1 godinu

I? Naravno da nije svaciji izgled za svaku ulogu.
Zamislite ovu devojku umesto Ingrid Bergman u Kazablanci.
Naravno da postoje i uloge za nju, ali ne svaka. Kao sto nije svaka ni za lepoticu/lepotana.

how yes no

pre 1 godinu

Nije ni lepa ni simpatična, ne voli je kamera, izgleda ko slon, ko je to čudo doveo da glumi, i još strašnije, da stalno dobija glavne uloge? Neki slepac?

DJ KRMAK

pre 1 godinu

Просечна Британка. Е сад како то да њиховим газдама Америма није лепа, то је већ за неке састанке и стручне одборе.

joja

pre 1 godinu

Rešenje svih problema je vrlo blizu, i AI će ga uskoro naći. A zaista je prosto. Prilikom slikanja za ličnu kartu svako će se oceniti, kao i stepen (ne)binarnosti. Ko je binaran ima da plaća dodatni porez, a ko je lep još trostruko veći. Eto, i to sam vam rešio. Društvo bez nepravde se već nazire, samo treba one koji se bune eliminisati i sve će biti sreća najveća. Lepe i binarne ako porez nije dovoljan će obogaljimo, i svi smo ravnopravni! Dosta više te nepravde!!

Sanja

pre 1 godinu

Kad je Meril Strip bila na audiciji za ulogu u King Kongu (koju je dobila Dzesiak Lang), producent (cuveni Dino Delaurentis)je pred njom na italijanskom (ubedjen da ona ne razume) rekao cerki zasto si mi dovela ovu rugobu. Ona mu je na italijanskom(koji je studirala na koledzu) odgovorila da joj je zao sto nije dovoljno lepa, ali da je to ono sto moze da dobije.

Lepota je u oko posmatraca. Zene imaju manje slobode da imaju "karakterno lice".

Giovanni

pre 1 godinu

Devojka ima retko iritantno lice koje se gura u medijima. Seriju nisam gledao a i ne planiram, Pedro Pascal mi je OK glumac a ova mala je sada u zenitu slave i mislim da će teško bilo šta veće uraditi kasnije. Prosto je fizički odbojna.

Aragorn

pre 1 godinu

sta nebinarna ... ja koliko vidim ovo je zensko, moze da se izjasni i kao marsovac ..i dalje ce biti zensko
(bgd011, 28. mart 2023 13:53) Naravno…biće ono što ti i tebi slična žgadija odredite, nikako drugačije. Hahahahah

Vlajko

pre 1 godinu

To je ok jer je ulogu u last of us dobila upravo jer nije lepa. Moj je utisak da je konsenzus bio: ili bela ili lepa, ne može oboje.

CATAPA

pre 1 godinu

Meni su najlepši ljudi, i muškarci i žene, oni koji nisu opterećeni time koliko su lepi ili koliko nisu. Nažalost, Bela je još u uzrastu kada se to u njoj još lomi. Koliko svoj izgled teško doživljava sada, biće pošteđena trauma koje bi je čekale za 30-35 godina. Da, nema izgled za sve uloge, ne bi mogla ni da glumi bimbo jer sumnjam da joj je takva svest iole poznata. Ali ima toliko drugih uloga u kojima je idealna baš ovakva kakva jeste.
Ima jedan obrnut primer u svemu suprotan od Bele. Džin Smart! Ona je oduvek lepa, visoka, elegantna... ona je sada i lepa baba. Ali ona je morala da ostari da bi se rešila balasta lepote. Tek kad je ostarila, režiseri i producenti su shvatili da ta žena ume da glumi i van Brodveja i vodvilja. I to veoma dobro. Beli ne može da se desi da njen glumački talenat ostane neotkriven. Ona je već sada, sa jedva nekoliko uloga dostigla ono na čemu je Džin radila nekih 35 (najboljih) godina svog života, ali imala taj hendikep da bude veoma lepa.

Interesantno za praćenje je i kako će se odvijati karijere sestara Faning, Dakote i Ele. Mislim da je neko generalno mišljenje da je Ela ona lepša sestra. Kao devojčice, Dakota je ostvarila značajnu prednost koju El polako sustiže, bar u smislu popularnosti. Čini mi se da je njihova "konkurencija" dobar lakmus za ono pitanje: šta je u Holivudu važnije, izgled ili glumačko umeće?

Šta je najvažnije, to je jasno: pripadanje najmoćnijem klanu i status unj.😁

Aragorn

pre 1 godinu

glupi je reci da nije dovoljno lepa kad je zapravo jednostavno ruzna!ali da, dobro glumi.
(XO, 28. mart 2023 13:21) Ti ćeš da nam definišeš pojam lepote bote?

Aragorn

pre 1 godinu

Izgleda kao da je neko krenuo da joj pravi lice i na pola posla rekao - zabatali, odustajem
(periwinkle_blue, 28. mart 2023 13:33) Okači fotografiju lepotanu da te vidimo svi.

Ajnstajn

pre 1 godinu

"bella ramsey saying they didn’t get casted in a project because they didn’t have the “Hollywood look” makes me feel so sad"

Niste lepo preveli. Naslov bi trebao da glasi: "Bela Remzi nisu dobili ulogu jer nisu imali..."

AV

pre 1 godinu

Ukusi su razliciti, devojka bi definitivno bila i simpaticna i lepa da se malo uozbilji i da zdravije razmislja. Naravno njen zivot njen izbor. Hoce da bude zrtva pa to ti je....

markos

pre 1 godinu

Jel mogu ja da se izjasnim kao crna lezbijka? Uvek sam se osecao kao crna zena koja voli zene. Nema veze sto sam brkati Sumadinac sa stomacinom. To je sad moderno da si neki dzender.

повратак отписаних

pre 1 godinu

glupi je reci da nije dovoljno lepa kad je zapravo jednostavno ruzna!ali da, dobro glumi.
(XO, 28. mart 2023 13:21) Zapravo uopšte nije ružna. Vrlo ljupka na ovom snimku, talentovana za glumu, i uz prave izbore uloga, nova Sigurni Viver.

teorija zavere

pre 1 godinu

Ne vidim u čemu je problem. Devojka ima baš neproporcionalno lice. Ima ogromnu bradu i mala usta. Buljave oči i male uši za onoliku glavu. To ne znači da je loša glumica, ali da je lepa - nije.

Ivke

pre 1 godinu

Ne znam kakvo je ovo ljudsko stvorenje, kog pola, kog roda i koje orjentacije...samo znam da je mnogo ruznog izgleda i neprivlacno je. Toliko.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Jeste ružno i glupo, pogotovo ako kažeš detetu punom nade i entuzijazma. Sva sreća pa nikad nisam hteo da budem poznat i glumac jer bih se verovatno obesio posle 2 odbijanja i jedne loše kritike.

Međutim, treba imati u vidu da postoje uloge gde je fizički izgled ipak važniji. Ne mora da znači da su te uloge nešto posebno bolje, vrlo često nisu, ali ih ima, pogotovo ih je bilo nekad.

E sad ako nekog biraš samo na osnovu izgleda, a ne na osnovu talenta i znanja onda brate nisi baš u vinklu.

Bela je simpatična. Nije prelepa, ali ja sam poslednji koji treba da sudi. Takođe je još veoma mlada pa je ne treba gledati kroz tu prizmu. Međutim, sjajna je u svom poslu i vrlo lepa karijera bi mogla biti pred njom.

mali

pre 1 godinu

Realno, i nije neka lepotica. Doduše, sve više biraju ružnjikavu decu za uloge, npr u seriji Rej Donovan, valjda misle da su likovi tako karakterniji.

Unuk ribolovca na Loznicu

pre 1 godinu

Pazi, nebinarna, to je sad najvažnije.
Možda ima talenat, saznaće se za godinu ili dve ili deset ako bude imala ozbiljne a ne tinejdžerske uloge posle kojih su svi "talentovani" i ubrzo ih nigde nema.
A što se tiče lepote... pa, lepota je u očima posmatrača: sigurno ima onih kojima je lepa, još sigurnije onima kojima je sasvim obična.

Sine ratio

pre 1 godinu

Ne radi se o tome da nije dovoljno lijepa, mnogi od najslavnijih, najplaćeniji i najnagrađivaniji glumci svih vremena nisu bili lijepi, nego čak ružni...

Ali ova izgleda sablasno, te slike bi trebali zamutiti i upozoriti da je u pitanju uznemirujući sadržaj koji nije prikladan za svakoga!

dzukelanbg

pre 1 godinu

Meni je kodarkaski trener rekao da sam previse nizak i spor da bih igrao pleja, zamisli... a ja imao 176 cm i dominirao na kosevima ispred zgrade. :) sad kod tih koseva pijem pivo.

Ljudi, ne mozemo svi da budemo sve, niti da igramo svaku ulogu. Odgajamo generaciju snowflakeova, koji su uvredjeni ako im kazes da nemaju 'holivudski izgled'. Sta je sledece, uvredljivo je da mi neko kaze da nikad necu biti LeBrawn? :)

Unuk ribolovca na Loznicu

pre 1 godinu

Pazi, nebinarna, to je sad najvažnije.
Možda ima talenat, saznaće se za godinu ili dve ili deset ako bude imala ozbiljne a ne tinejdžerske uloge posle kojih su svi "talentovani" i ubrzo ih nigde nema.
A što se tiče lepote... pa, lepota je u očima posmatrača: sigurno ima onih kojima je lepa, još sigurnije onima kojima je sasvim obična.

Sine ratio

pre 1 godinu

Ne radi se o tome da nije dovoljno lijepa, mnogi od najslavnijih, najplaćeniji i najnagrađivaniji glumci svih vremena nisu bili lijepi, nego čak ružni...

Ali ova izgleda sablasno, te slike bi trebali zamutiti i upozoriti da je u pitanju uznemirujući sadržaj koji nije prikladan za svakoga!

Gde ja živim

pre 1 godinu

Jeste ružno i glupo, pogotovo ako kažeš detetu punom nade i entuzijazma. Sva sreća pa nikad nisam hteo da budem poznat i glumac jer bih se verovatno obesio posle 2 odbijanja i jedne loše kritike.

Međutim, treba imati u vidu da postoje uloge gde je fizički izgled ipak važniji. Ne mora da znači da su te uloge nešto posebno bolje, vrlo često nisu, ali ih ima, pogotovo ih je bilo nekad.

E sad ako nekog biraš samo na osnovu izgleda, a ne na osnovu talenta i znanja onda brate nisi baš u vinklu.

Bela je simpatična. Nije prelepa, ali ja sam poslednji koji treba da sudi. Takođe je još veoma mlada pa je ne treba gledati kroz tu prizmu. Međutim, sjajna je u svom poslu i vrlo lepa karijera bi mogla biti pred njom.

bole

pre 1 godinu

I? Naravno da nije svaciji izgled za svaku ulogu.
Zamislite ovu devojku umesto Ingrid Bergman u Kazablanci.
Naravno da postoje i uloge za nju, ali ne svaka. Kao sto nije svaka ni za lepoticu/lepotana.

teorija zavere

pre 1 godinu

Ne vidim u čemu je problem. Devojka ima baš neproporcionalno lice. Ima ogromnu bradu i mala usta. Buljave oči i male uši za onoliku glavu. To ne znači da je loša glumica, ali da je lepa - nije.

Giovanni

pre 1 godinu

Devojka ima retko iritantno lice koje se gura u medijima. Seriju nisam gledao a i ne planiram, Pedro Pascal mi je OK glumac a ova mala je sada u zenitu slave i mislim da će teško bilo šta veće uraditi kasnije. Prosto je fizički odbojna.

miki

pre 1 godinu

A sta mu dodje to nebinarna??Binarno ima neke veze sa matematiom kolko se secam iz skole.I sto vole da potenciraju seksualno opredelenje nikada mi nece biti jasno?U "last of us"je pristojno odglumila i treba bre da medju glumcima ,glumicama,ovim numerickim bude obicnih ruznjikavih ljudi.Gledam ove nase nove glumacke snage i ne zna se ko je lepsi a vecini im gluma truba.Jedan Tasko Nacic, Pavle Vujisic,Mija Aleksic nisu bili lepi al su znali da glume...ovo sad sve manekeni bez osecaja.

David

pre 1 godinu

Jeste ružno i glupo, pogotovo ako kažeš detetu punom nade i entuzijazma. Sva sreća pa nikad nisam hteo da budem poznat i glumac jer bih se verovatno obesio posle 2 odbijanja i jedne loše kritike.

Međutim, treba imati u vidu da postoje uloge gde je fizički izgled ipak važniji. Ne mora da znači da su te uloge nešto posebno bolje, vrlo često nisu, ali ih ima, pogotovo ih je bilo nekad.

E sad ako nekog biraš samo na osnovu izgleda, a ne na osnovu talenta i znanja onda brate nisi baš u vinklu.

Bela je simpatična. Nije prelepa, ali ja sam poslednji koji treba da sudi. Takođe je još veoma mlada pa je ne treba gledati kroz tu prizmu. Međutim, sjajna je u svom poslu i vrlo lepa karijera bi mogla biti pred njom.
(Gde ja živim, 28. mart 2023 13:44)

Прво није сигурно једино дете које је одбијено на кастингу друго није јој речено да није лепа већ јој је културно објашњено да се свидела редитељу и да лепо глуми али да траже девојчицу са другим изгледом, можда крупнију, можда ситнију итд.
Наравно у нашим главама је цео свет против нас по што не би тај свет ударио мало и по девојчицама глумицама.
ПС: Да ли родитељи уопште размишљају да ли деца хоће, воле и могу да издрже притисак Холивуда или их због славе, успеха и новца гурају у ватру, а после су криви редитељи и Холивуд.

Ante

pre 1 godinu

Pa ako je uloga neke ljepotice, sigurno je neče dobiti, ma koliko dobro glumila. Što je tu čudno?
Pa ni ja ne bih dobio ulogu u porno filmu, ustvari, kakve sam sreče, dobio bi ulogu muža koji je na poslu, a obdareni vodoinstaler popravlja tuš koji sam i ja mogao popraviti, a ne da mi izbije 300 eura iz džepa, plus štogod i zabije. Ženi, ne meni, mada, kakve sam sreče...

how yes no

pre 1 godinu

Nije ni lepa ni simpatična, ne voli je kamera, izgleda ko slon, ko je to čudo doveo da glumi, i još strašnije, da stalno dobija glavne uloge? Neki slepac?

gologuza

pre 1 godinu

Izgleda kao da je neko krenuo da joj pravi lice i na pola posla rekao - zabatali, odustajem
(periwinkle_blue, 28. mart 2023 13:33) Okači fotografiju lepotanu da te vidimo svi.
(Aragorn, 28. mart 2023 15:46)

Kojem lepotanu da okaci fotografiju?

Ivke

pre 1 godinu

Ne znam kakvo je ovo ljudsko stvorenje, kog pola, kog roda i koje orjentacije...samo znam da je mnogo ruznog izgleda i neprivlacno je. Toliko.

BonD

pre 1 godinu

Aj da se ne lažemo . Zbog njenog izgleda, sigurno je odbila pola novih gledaoca .
Nije stvar samo u ružnoći .
Evo na primer Ema Votson (hermiona hari poter) , Elajdža Vud (frodo) , Danijel Redklif (hari poter) ... Ja njih jednostavno ne mogu da zamislim da igraju ništa drugo osim onog gde su bili glavni glumci.
Čist primer Eva Votson igra u bajci lepotica i zver . Brate glumi za 10+ (20 puta bolje od ove binarne u tekstu) ali joj nikako ne pristaje da je lepotica , nikako .
Ima i sasvim kontra primera (kad smo već kod engleza) . Evo primer glumac Martin Friman koji glumi hobita bilba baginsa . Taj brate može da glumi sve i pristaje mu sve i da je Dr. Votson u Šerloku i da je Artur Dent u Autostoperskom vodiču kroz galaksiju i da je Laster u Fargu ... jednostavno stvoren za 90% uloga .
Onaj Benedikt Kamberbač, grozan je brate samo tako ali može da igra svaku ulogu na kugli zemaljskoj . I Šerlok i Kan u zvezdanim stazama i Doktor Strejndža i Hokinga i ... ćovek je rođen za glumca .

il si lepa il si ruzna, al si takva kakva si

pre 1 godinu

Ako je normalno nekome reci 'Jao bas si lepa!', onda bi trebalo biti normalno i da se nekome moze reci 'Jao bas si ruzna!'. Nema tu razlike.

Sanja

pre 1 godinu

Kad je Meril Strip bila na audiciji za ulogu u King Kongu (koju je dobila Dzesiak Lang), producent (cuveni Dino Delaurentis)je pred njom na italijanskom (ubedjen da ona ne razume) rekao cerki zasto si mi dovela ovu rugobu. Ona mu je na italijanskom(koji je studirala na koledzu) odgovorila da joj je zao sto nije dovoljno lepa, ali da je to ono sto moze da dobije.

Lepota je u oko posmatraca. Zene imaju manje slobode da imaju "karakterno lice".

DJ KRMAK

pre 1 godinu

Просечна Британка. Е сад како то да њиховим газдама Америма није лепа, то је већ за неке састанке и стручне одборе.

koki

pre 1 godinu

Ajde sve, ali ovo cerecenje jezika.

Bela je rekla da they nisu dobili ulogu, jer they nisu bili dovoljno lepi.

A they je samo Bela, nije ona i jos neko.

Uzas.

Vlajko

pre 1 godinu

To je ok jer je ulogu u last of us dobila upravo jer nije lepa. Moj je utisak da je konsenzus bio: ili bela ili lepa, ne može oboje.

./.

pre 1 godinu

Imala posle toga vrhunske uloge, a i dalje ide i se*re o ovome. Cuti, idi dalje i ne blamiraj se.
Lepo ti je receno, a i nisi lepa, a dalje raspredanje o tome govori o tvojoj toksicnosti.

markos

pre 1 godinu

Jel mogu ja da se izjasnim kao crna lezbijka? Uvek sam se osecao kao crna zena koja voli zene. Nema veze sto sam brkati Sumadinac sa stomacinom. To je sad moderno da si neki dzender.

mali

pre 1 godinu

Realno, i nije neka lepotica. Doduše, sve više biraju ružnjikavu decu za uloge, npr u seriji Rej Donovan, valjda misle da su likovi tako karakterniji.

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 1 godinu

Ne vidim sta je problem?

Ovim ,,nebinarnim"ispljuvcima generacija poslednjih slova abecede izgleda treba crtati da je svaki covek za nesto talentovan i da je konkurencija brutalna na svakom trzistu. . ..nijanse presudjuju a fizicki izgled je jedna od njih. . jedna u moru. . . . .sarm pijava. .znate ima izuzetno lepih i zgodnih kao nacrtanih ljudi. . .a ima onih koji su lepi i promene naboj u prostoriji u koju udju.c. .e takvi ako su talentovani i vredi uvek imaju prodju pre samo talentovanih i vrednih na primer. . .

ne znam sto je to nejasno. . .ljutiti se na nekoga i proglasavati nepravdu jer taj neko ima nesto bolje od tebe. .kao da se ja ljitim sto me na kastingu na koji izadjem popljuju a nemam ni skolu glume ni talenat. . .

Cinik

pre 1 godinu

"Izjasnila se kao nebinarna", izvinite, jel to naziv neke nove religije ili nekog novog naroda?
I iskreno da vam kažem, imam 49 godina, a nju sa njenih 19 godina i ovakvim izgledom ne bi ni pogledao!

Ajnstajn

pre 1 godinu

"bella ramsey saying they didn’t get casted in a project because they didn’t have the “Hollywood look” makes me feel so sad"

Niste lepo preveli. Naslov bi trebao da glasi: "Bela Remzi nisu dobili ulogu jer nisu imali..."

Jovan

pre 1 godinu

Meni se Bela Remzi od starta dopala kao polovina tandema sa Pedrom Paskvalom, ali i sam sam se dvoumio da li je njen izbor bio ispravan potez. Do pretposlednje epizode u kojoj je pokazala zašto su se odlučilli da ona glumi taj lik. Nisu pogrešili, devojčica (devojčac, dečka... zovite kako hoćete) zna da glumi.

Aragorn

pre 1 godinu

Izgleda kao da je neko krenuo da joj pravi lice i na pola posla rekao - zabatali, odustajem
(periwinkle_blue, 28. mart 2023 13:33) Okači fotografiju lepotanu da te vidimo svi.

Profesor Dušan

pre 1 godinu

Uvek su tu horori, može da ostvari lepu karijeru u njima. Mada može i u filmovima sa nekom ludnicom ili ludilom , nekako ide uz tako to.
A opet možda se prolepša u starosti .

dzukelanbg

pre 1 godinu

Meni je kodarkaski trener rekao da sam previse nizak i spor da bih igrao pleja, zamisli... a ja imao 176 cm i dominirao na kosevima ispred zgrade. :) sad kod tih koseva pijem pivo.

Ljudi, ne mozemo svi da budemo sve, niti da igramo svaku ulogu. Odgajamo generaciju snowflakeova, koji su uvredjeni ako im kazes da nemaju 'holivudski izgled'. Sta je sledece, uvredljivo je da mi neko kaze da nikad necu biti LeBrawn? :)

CATAPA

pre 1 godinu

Meni su najlepši ljudi, i muškarci i žene, oni koji nisu opterećeni time koliko su lepi ili koliko nisu. Nažalost, Bela je još u uzrastu kada se to u njoj još lomi. Koliko svoj izgled teško doživljava sada, biće pošteđena trauma koje bi je čekale za 30-35 godina. Da, nema izgled za sve uloge, ne bi mogla ni da glumi bimbo jer sumnjam da joj je takva svest iole poznata. Ali ima toliko drugih uloga u kojima je idealna baš ovakva kakva jeste.
Ima jedan obrnut primer u svemu suprotan od Bele. Džin Smart! Ona je oduvek lepa, visoka, elegantna... ona je sada i lepa baba. Ali ona je morala da ostari da bi se rešila balasta lepote. Tek kad je ostarila, režiseri i producenti su shvatili da ta žena ume da glumi i van Brodveja i vodvilja. I to veoma dobro. Beli ne može da se desi da njen glumački talenat ostane neotkriven. Ona je već sada, sa jedva nekoliko uloga dostigla ono na čemu je Džin radila nekih 35 (najboljih) godina svog života, ali imala taj hendikep da bude veoma lepa.

Interesantno za praćenje je i kako će se odvijati karijere sestara Faning, Dakote i Ele. Mislim da je neko generalno mišljenje da je Ela ona lepša sestra. Kao devojčice, Dakota je ostvarila značajnu prednost koju El polako sustiže, bar u smislu popularnosti. Čini mi se da je njihova "konkurencija" dobar lakmus za ono pitanje: šta je u Holivudu važnije, izgled ili glumačko umeće?

Šta je najvažnije, to je jasno: pripadanje najmoćnijem klanu i status unj.😁

joja

pre 1 godinu

Rešenje svih problema je vrlo blizu, i AI će ga uskoro naći. A zaista je prosto. Prilikom slikanja za ličnu kartu svako će se oceniti, kao i stepen (ne)binarnosti. Ko je binaran ima da plaća dodatni porez, a ko je lep još trostruko veći. Eto, i to sam vam rešio. Društvo bez nepravde se već nazire, samo treba one koji se bune eliminisati i sve će biti sreća najveća. Lepe i binarne ako porez nije dovoljan će obogaljimo, i svi smo ravnopravni! Dosta više te nepravde!!

Sky

pre 1 godinu

I meni nisu dali da igram u Barseloni jer imam 100kg i zadnji put sam potrčao za loptom 2004. godine. To je mi je uvek bilo zanimljivo.

Aragorn

pre 1 godinu

sta nebinarna ... ja koliko vidim ovo je zensko, moze da se izjasni i kao marsovac ..i dalje ce biti zensko
(bgd011, 28. mart 2023 13:53) Naravno…biće ono što ti i tebi slična žgadija odredite, nikako drugačije. Hahahahah

AV

pre 1 godinu

Ukusi su razliciti, devojka bi definitivno bila i simpaticna i lepa da se malo uozbilji i da zdravije razmislja. Naravno njen zivot njen izbor. Hoce da bude zrtva pa to ti je....

повратак отписаних

pre 1 godinu

glupi je reci da nije dovoljno lepa kad je zapravo jednostavno ruzna!ali da, dobro glumi.
(XO, 28. mart 2023 13:21) Zapravo uopšte nije ružna. Vrlo ljupka na ovom snimku, talentovana za glumu, i uz prave izbore uloga, nova Sigurni Viver.

Aragorn

pre 1 godinu

glupi je reci da nije dovoljno lepa kad je zapravo jednostavno ruzna!ali da, dobro glumi.
(XO, 28. mart 2023 13:21) Ti ćeš da nam definišeš pojam lepote bote?

Изногуд

pre 1 godinu

@miki
Друже, ниси се ти много нагледао школе. Бинарни бројеви су градиво из информатике, чак ни то не знаш.
Ево да ти откријем тајну, бинарни бројевни систем садржи цифре 0 и 1, само њих, па у смислу полова бинарни би били мушки и женски, значи нема треће опције.
Схваташ?

Sine ratio

pre 1 godinu

Ne radi se o tome da nije dovoljno lijepa, mnogi od najslavnijih, najplaćeniji i najnagrađivaniji glumci svih vremena nisu bili lijepi, nego čak ružni...

Ali ova izgleda sablasno, te slike bi trebali zamutiti i upozoriti da je u pitanju uznemirujući sadržaj koji nije prikladan za svakoga!

Aragorn

pre 1 godinu

sta nebinarna ... ja koliko vidim ovo je zensko, moze da se izjasni i kao marsovac ..i dalje ce biti zensko
(bgd011, 28. mart 2023 13:53) Naravno…biće ono što ti i tebi slična žgadija odredite, nikako drugačije. Hahahahah

Aragorn

pre 1 godinu

Izgleda kao da je neko krenuo da joj pravi lice i na pola posla rekao - zabatali, odustajem
(periwinkle_blue, 28. mart 2023 13:33) Okači fotografiju lepotanu da te vidimo svi.

Aragorn

pre 1 godinu

glupi je reci da nije dovoljno lepa kad je zapravo jednostavno ruzna!ali da, dobro glumi.
(XO, 28. mart 2023 13:21) Ti ćeš da nam definišeš pojam lepote bote?

Gde ja živim

pre 1 godinu

Jeste ružno i glupo, pogotovo ako kažeš detetu punom nade i entuzijazma. Sva sreća pa nikad nisam hteo da budem poznat i glumac jer bih se verovatno obesio posle 2 odbijanja i jedne loše kritike.

Međutim, treba imati u vidu da postoje uloge gde je fizički izgled ipak važniji. Ne mora da znači da su te uloge nešto posebno bolje, vrlo često nisu, ali ih ima, pogotovo ih je bilo nekad.

E sad ako nekog biraš samo na osnovu izgleda, a ne na osnovu talenta i znanja onda brate nisi baš u vinklu.

Bela je simpatična. Nije prelepa, ali ja sam poslednji koji treba da sudi. Takođe je još veoma mlada pa je ne treba gledati kroz tu prizmu. Međutim, sjajna je u svom poslu i vrlo lepa karijera bi mogla biti pred njom.

повратак отписаних

pre 1 godinu

glupi je reci da nije dovoljno lepa kad je zapravo jednostavno ruzna!ali da, dobro glumi.
(XO, 28. mart 2023 13:21) Zapravo uopšte nije ružna. Vrlo ljupka na ovom snimku, talentovana za glumu, i uz prave izbore uloga, nova Sigurni Viver.

Ivke

pre 1 godinu

Ne znam kakvo je ovo ljudsko stvorenje, kog pola, kog roda i koje orjentacije...samo znam da je mnogo ruznog izgleda i neprivlacno je. Toliko.

Cinik

pre 1 godinu

"Izjasnila se kao nebinarna", izvinite, jel to naziv neke nove religije ili nekog novog naroda?
I iskreno da vam kažem, imam 49 godina, a nju sa njenih 19 godina i ovakvim izgledom ne bi ni pogledao!

Unuk ribolovca na Loznicu

pre 1 godinu

Pazi, nebinarna, to je sad najvažnije.
Možda ima talenat, saznaće se za godinu ili dve ili deset ako bude imala ozbiljne a ne tinejdžerske uloge posle kojih su svi "talentovani" i ubrzo ih nigde nema.
A što se tiče lepote... pa, lepota je u očima posmatrača: sigurno ima onih kojima je lepa, još sigurnije onima kojima je sasvim obična.

how yes no

pre 1 godinu

Nije ni lepa ni simpatična, ne voli je kamera, izgleda ko slon, ko je to čudo doveo da glumi, i još strašnije, da stalno dobija glavne uloge? Neki slepac?

Изногуд

pre 1 godinu

@miki
Друже, ниси се ти много нагледао школе. Бинарни бројеви су градиво из информатике, чак ни то не знаш.
Ево да ти откријем тајну, бинарни бројевни систем садржи цифре 0 и 1, само њих, па у смислу полова бинарни би били мушки и женски, значи нема треће опције.
Схваташ?

Profesor Dušan

pre 1 godinu

Uvek su tu horori, može da ostvari lepu karijeru u njima. Mada može i u filmovima sa nekom ludnicom ili ludilom , nekako ide uz tako to.
A opet možda se prolepša u starosti .

DJ KRMAK

pre 1 godinu

Просечна Британка. Е сад како то да њиховим газдама Америма није лепа, то је већ за неке састанке и стручне одборе.

il si lepa il si ruzna, al si takva kakva si

pre 1 godinu

Ako je normalno nekome reci 'Jao bas si lepa!', onda bi trebalo biti normalno i da se nekome moze reci 'Jao bas si ruzna!'. Nema tu razlike.

Giovanni

pre 1 godinu

Devojka ima retko iritantno lice koje se gura u medijima. Seriju nisam gledao a i ne planiram, Pedro Pascal mi je OK glumac a ova mala je sada u zenitu slave i mislim da će teško bilo šta veće uraditi kasnije. Prosto je fizički odbojna.

Ante

pre 1 godinu

Pa ako je uloga neke ljepotice, sigurno je neče dobiti, ma koliko dobro glumila. Što je tu čudno?
Pa ni ja ne bih dobio ulogu u porno filmu, ustvari, kakve sam sreče, dobio bi ulogu muža koji je na poslu, a obdareni vodoinstaler popravlja tuš koji sam i ja mogao popraviti, a ne da mi izbije 300 eura iz džepa, plus štogod i zabije. Ženi, ne meni, mada, kakve sam sreče...

miki

pre 1 godinu

A sta mu dodje to nebinarna??Binarno ima neke veze sa matematiom kolko se secam iz skole.I sto vole da potenciraju seksualno opredelenje nikada mi nece biti jasno?U "last of us"je pristojno odglumila i treba bre da medju glumcima ,glumicama,ovim numerickim bude obicnih ruznjikavih ljudi.Gledam ove nase nove glumacke snage i ne zna se ko je lepsi a vecini im gluma truba.Jedan Tasko Nacic, Pavle Vujisic,Mija Aleksic nisu bili lepi al su znali da glume...ovo sad sve manekeni bez osecaja.

AV

pre 1 godinu

Ukusi su razliciti, devojka bi definitivno bila i simpaticna i lepa da se malo uozbilji i da zdravije razmislja. Naravno njen zivot njen izbor. Hoce da bude zrtva pa to ti je....

joja

pre 1 godinu

Rešenje svih problema je vrlo blizu, i AI će ga uskoro naći. A zaista je prosto. Prilikom slikanja za ličnu kartu svako će se oceniti, kao i stepen (ne)binarnosti. Ko je binaran ima da plaća dodatni porez, a ko je lep još trostruko veći. Eto, i to sam vam rešio. Društvo bez nepravde se već nazire, samo treba one koji se bune eliminisati i sve će biti sreća najveća. Lepe i binarne ako porez nije dovoljan će obogaljimo, i svi smo ravnopravni! Dosta više te nepravde!!

Sanja

pre 1 godinu

Kad je Meril Strip bila na audiciji za ulogu u King Kongu (koju je dobila Dzesiak Lang), producent (cuveni Dino Delaurentis)je pred njom na italijanskom (ubedjen da ona ne razume) rekao cerki zasto si mi dovela ovu rugobu. Ona mu je na italijanskom(koji je studirala na koledzu) odgovorila da joj je zao sto nije dovoljno lepa, ali da je to ono sto moze da dobije.

Lepota je u oko posmatraca. Zene imaju manje slobode da imaju "karakterno lice".

BonD

pre 1 godinu

Aj da se ne lažemo . Zbog njenog izgleda, sigurno je odbila pola novih gledaoca .
Nije stvar samo u ružnoći .
Evo na primer Ema Votson (hermiona hari poter) , Elajdža Vud (frodo) , Danijel Redklif (hari poter) ... Ja njih jednostavno ne mogu da zamislim da igraju ništa drugo osim onog gde su bili glavni glumci.
Čist primer Eva Votson igra u bajci lepotica i zver . Brate glumi za 10+ (20 puta bolje od ove binarne u tekstu) ali joj nikako ne pristaje da je lepotica , nikako .
Ima i sasvim kontra primera (kad smo već kod engleza) . Evo primer glumac Martin Friman koji glumi hobita bilba baginsa . Taj brate može da glumi sve i pristaje mu sve i da je Dr. Votson u Šerloku i da je Artur Dent u Autostoperskom vodiču kroz galaksiju i da je Laster u Fargu ... jednostavno stvoren za 90% uloga .
Onaj Benedikt Kamberbač, grozan je brate samo tako ali može da igra svaku ulogu na kugli zemaljskoj . I Šerlok i Kan u zvezdanim stazama i Doktor Strejndža i Hokinga i ... ćovek je rođen za glumca .

Jovan

pre 1 godinu

Meni se Bela Remzi od starta dopala kao polovina tandema sa Pedrom Paskvalom, ali i sam sam se dvoumio da li je njen izbor bio ispravan potez. Do pretposlednje epizode u kojoj je pokazala zašto su se odlučilli da ona glumi taj lik. Nisu pogrešili, devojčica (devojčac, dečka... zovite kako hoćete) zna da glumi.

mali

pre 1 godinu

Realno, i nije neka lepotica. Doduše, sve više biraju ružnjikavu decu za uloge, npr u seriji Rej Donovan, valjda misle da su likovi tako karakterniji.

teorija zavere

pre 1 godinu

Ne vidim u čemu je problem. Devojka ima baš neproporcionalno lice. Ima ogromnu bradu i mala usta. Buljave oči i male uši za onoliku glavu. To ne znači da je loša glumica, ali da je lepa - nije.

markos

pre 1 godinu

Jel mogu ja da se izjasnim kao crna lezbijka? Uvek sam se osecao kao crna zena koja voli zene. Nema veze sto sam brkati Sumadinac sa stomacinom. To je sad moderno da si neki dzender.

Vlajko

pre 1 godinu

To je ok jer je ulogu u last of us dobila upravo jer nije lepa. Moj je utisak da je konsenzus bio: ili bela ili lepa, ne može oboje.

dogodine do Prizrena dogodine do Knina

pre 1 godinu

Ne vidim sta je problem?

Ovim ,,nebinarnim"ispljuvcima generacija poslednjih slova abecede izgleda treba crtati da je svaki covek za nesto talentovan i da je konkurencija brutalna na svakom trzistu. . ..nijanse presudjuju a fizicki izgled je jedna od njih. . jedna u moru. . . . .sarm pijava. .znate ima izuzetno lepih i zgodnih kao nacrtanih ljudi. . .a ima onih koji su lepi i promene naboj u prostoriji u koju udju.c. .e takvi ako su talentovani i vredi uvek imaju prodju pre samo talentovanih i vrednih na primer. . .

ne znam sto je to nejasno. . .ljutiti se na nekoga i proglasavati nepravdu jer taj neko ima nesto bolje od tebe. .kao da se ja ljitim sto me na kastingu na koji izadjem popljuju a nemam ni skolu glume ni talenat. . .

gologuza

pre 1 godinu

Izgleda kao da je neko krenuo da joj pravi lice i na pola posla rekao - zabatali, odustajem
(periwinkle_blue, 28. mart 2023 13:33) Okači fotografiju lepotanu da te vidimo svi.
(Aragorn, 28. mart 2023 15:46)

Kojem lepotanu da okaci fotografiju?

./.

pre 1 godinu

Imala posle toga vrhunske uloge, a i dalje ide i se*re o ovome. Cuti, idi dalje i ne blamiraj se.
Lepo ti je receno, a i nisi lepa, a dalje raspredanje o tome govori o tvojoj toksicnosti.

koki

pre 1 godinu

Ajde sve, ali ovo cerecenje jezika.

Bela je rekla da they nisu dobili ulogu, jer they nisu bili dovoljno lepi.

A they je samo Bela, nije ona i jos neko.

Uzas.

dzukelanbg

pre 1 godinu

Meni je kodarkaski trener rekao da sam previse nizak i spor da bih igrao pleja, zamisli... a ja imao 176 cm i dominirao na kosevima ispred zgrade. :) sad kod tih koseva pijem pivo.

Ljudi, ne mozemo svi da budemo sve, niti da igramo svaku ulogu. Odgajamo generaciju snowflakeova, koji su uvredjeni ako im kazes da nemaju 'holivudski izgled'. Sta je sledece, uvredljivo je da mi neko kaze da nikad necu biti LeBrawn? :)

CATAPA

pre 1 godinu

Meni su najlepši ljudi, i muškarci i žene, oni koji nisu opterećeni time koliko su lepi ili koliko nisu. Nažalost, Bela je još u uzrastu kada se to u njoj još lomi. Koliko svoj izgled teško doživljava sada, biće pošteđena trauma koje bi je čekale za 30-35 godina. Da, nema izgled za sve uloge, ne bi mogla ni da glumi bimbo jer sumnjam da joj je takva svest iole poznata. Ali ima toliko drugih uloga u kojima je idealna baš ovakva kakva jeste.
Ima jedan obrnut primer u svemu suprotan od Bele. Džin Smart! Ona je oduvek lepa, visoka, elegantna... ona je sada i lepa baba. Ali ona je morala da ostari da bi se rešila balasta lepote. Tek kad je ostarila, režiseri i producenti su shvatili da ta žena ume da glumi i van Brodveja i vodvilja. I to veoma dobro. Beli ne može da se desi da njen glumački talenat ostane neotkriven. Ona je već sada, sa jedva nekoliko uloga dostigla ono na čemu je Džin radila nekih 35 (najboljih) godina svog života, ali imala taj hendikep da bude veoma lepa.

Interesantno za praćenje je i kako će se odvijati karijere sestara Faning, Dakote i Ele. Mislim da je neko generalno mišljenje da je Ela ona lepša sestra. Kao devojčice, Dakota je ostvarila značajnu prednost koju El polako sustiže, bar u smislu popularnosti. Čini mi se da je njihova "konkurencija" dobar lakmus za ono pitanje: šta je u Holivudu važnije, izgled ili glumačko umeće?

Šta je najvažnije, to je jasno: pripadanje najmoćnijem klanu i status unj.😁

David

pre 1 godinu

Jeste ružno i glupo, pogotovo ako kažeš detetu punom nade i entuzijazma. Sva sreća pa nikad nisam hteo da budem poznat i glumac jer bih se verovatno obesio posle 2 odbijanja i jedne loše kritike.

Međutim, treba imati u vidu da postoje uloge gde je fizički izgled ipak važniji. Ne mora da znači da su te uloge nešto posebno bolje, vrlo često nisu, ali ih ima, pogotovo ih je bilo nekad.

E sad ako nekog biraš samo na osnovu izgleda, a ne na osnovu talenta i znanja onda brate nisi baš u vinklu.

Bela je simpatična. Nije prelepa, ali ja sam poslednji koji treba da sudi. Takođe je još veoma mlada pa je ne treba gledati kroz tu prizmu. Međutim, sjajna je u svom poslu i vrlo lepa karijera bi mogla biti pred njom.
(Gde ja živim, 28. mart 2023 13:44)

Прво није сигурно једино дете које је одбијено на кастингу друго није јој речено да није лепа већ јој је културно објашњено да се свидела редитељу и да лепо глуми али да траже девојчицу са другим изгледом, можда крупнију, можда ситнију итд.
Наравно у нашим главама је цео свет против нас по што не би тај свет ударио мало и по девојчицама глумицама.
ПС: Да ли родитељи уопште размишљају да ли деца хоће, воле и могу да издрже притисак Холивуда или их због славе, успеха и новца гурају у ватру, а после су криви редитељи и Холивуд.

Ajnstajn

pre 1 godinu

"bella ramsey saying they didn’t get casted in a project because they didn’t have the “Hollywood look” makes me feel so sad"

Niste lepo preveli. Naslov bi trebao da glasi: "Bela Remzi nisu dobili ulogu jer nisu imali..."

bole

pre 1 godinu

I? Naravno da nije svaciji izgled za svaku ulogu.
Zamislite ovu devojku umesto Ingrid Bergman u Kazablanci.
Naravno da postoje i uloge za nju, ali ne svaka. Kao sto nije svaka ni za lepoticu/lepotana.

Sky

pre 1 godinu

I meni nisu dali da igram u Barseloni jer imam 100kg i zadnji put sam potrčao za loptom 2004. godine. To je mi je uvek bilo zanimljivo.