Čovek koji je od Mit Loafa, ali i mnogih drugih "napravio" svetsku zvezdu bio je – Srbin…

Muzičar i glumac Mit Loaf, koji je preminuo, imao je uspešnu karijeru i bio popularan širom planete. Da podsetimo, njegov album "Bat Out of Hell", koji je prodat u 45 miliona ploča širom sveta, u jednom trenutku bio je jedan od najprodavanijih albuma u istoriji muzičkog biznisa.

Izvor: Headliner.com
Pošaljite komentar
 1. nesto razmisljam da nas ima kao recimo kineza mi bi osvojili univerzum.i bili bi najpametniji u njemu,vanzemaljci bi ucili od nas.pa nama pamet curi iz usiju i nosa koliko je imamo viska!!!

  a karta inteligencije kaze da smo najglupavije mesto u evropi,i u top 10 u svetu!!!

  ali zato internet strucnjaka koliko hoces,neki cak kada pisu komentare ne znaju kada treba da stave tacku i zarez.

  na balkanu ima ukupno oko 35% polupismenih i nepismenih gradjana!!!i onda se uhvatimo nekih pametnih pojedinaca iz nase proslosti i poistovecujemo se sa njima.a generalno smo jako glupav narod,kao i ceo Balkan.
  (dd, 23. januar 2022 12:08)

  # Link komentara

 2. Куку леле, јадни људи, побегли у САД почетком двадесетог века због великосрпског хегемонизма и коментара на интернету, сад сам све схватио, пахуљице моја мала...
  (Апоплекс, 22. januar 2022 11:26)

  A netoleracija i nacionalizmi su nastali nakon interneta? E jesu neki ljudi neobrazovani i glupi
  (EU, 22. januar 2022 12:34)

  # Link komentara

 3. Zato sto se mi uvek kitimo tuđim perjem: Doncic, Dražen Petrovic, Tesla… svi su oni ‘Srbi’ samo sto ništa sa Srbijom nisu imali.
  Pateticno luzerski
  (Iskreno, 22. januar 2022 10:27) 

  Iskereno, ovo primer površnog shvatanja pojma "srpski" - posledica titoizma po kojem je srpstvo vezano isključivo za avnojevsku Srbiju ( još ako može užu - milina).
  (Komša, 22. januar 2022 12:14)

  # Link komentara

 4. @Iskreno: Pa zar ne žive Srbi i van Srbije? Kakav ti je to ograničeni pogled na svet? Da se rodi u Japanu, pa bi bio Srbin, koji možda onda i dobije japansko državljanstvo. Roditelji Srbi, preci Srbi, pa hajde i neka iz mešanog braka, ipak je na neki način Srbin, a ne samo Japanac. Ne znam čemu ti kompleksi. Daj malo zamopouzdanja i normalni odnos između nas. Šta li loše u tome što je neko Srbin? To smo šta smo. Svejedno da li u Zrenjaninu, Kraljevu, Derventi, Zagrebu ili bilo gde u dalekom svetu.
  (Zagor, zvezdarski, 22. januar 2022 11:44)

  # Link komentara

 5. Zašto Popovič, a ne Popović? Ode čovjek u Ameriku kao Popović (Поповић), tamo doda to ‘h’ da bi mu prezime izgovarali otprilike ‘Popović’ umjest ‘Popovik’ i onda ga mi prekrstimo u ‘Popovič’. Zašto?
  (Popović, 22. januar 2022 11:37)

  # Link komentara

 6. (barglor, 22. januar 2022 10:23)

  Куку леле, јадни људи, побегли у САД почетком двадесетог века због великосрпског хегемонизма и коментара на интернету, сад сам све схватио, пахуљице моја мала...
  (Апоплекс, 22. januar 2022 11:26)

  # Link komentara

 7. I Gregov brat.
  (ruska salata, 22. januar 2022 11:00)

  # Link komentara

 8. Некако, када год се пише о неком Србину из иностранства, негде се кварно прилепи "српско-хрватска" прича, а када Хрвати пишу о некоме са свог простора, па макар имао српско име и презиме и утврђено српско порекло, нема "српског" ни за нокат.
  (Апоплекс, 22. januar 2022 09:47)

  Zato sto se mi uvek kitimo tuđim perjem: Doncic, Dražen Petrovic, Tesla… svi su oni ‘Srbi’ samo sto ništa sa Srbijom nisu imali.
  Pateticno luzerski
  (Iskreno, 22. januar 2022 10:27)

  # Link komentara

 9. Некако, када год се пише о неком Србину из иностранства, негде се кварно прилепи "српско-хрватска" прича, а када Хрвати пишу о некоме са свог простора, па макар имао српско име и презиме и утврђено српско порекло, нема "српског" ни за нокат.
  (Апоплекс, 22. januar 2022 09:47)

  Čovek je bio iz mešovitog braka, jedan od razloga zašto su njegovi pobegli odavde se upravo vidi u tvom komentaru.
  (barglor, 22. januar 2022 10:23)

  # Link komentara

 10. Некако, када год се пише о неком Србину из иностранства, негде се кварно прилепи "српско-хрватска" прича, а када Хрвати пишу о некоме са свог простора, па макар имао српско име и презиме и утврђено српско порекло, нема "српског" ни за нокат.
  (Апоплекс, 22. januar 2022 09:47)

  # Link komentara

 11. pa sta ako je bio srbin,jaka stvar.
  (dejan, 22. januar 2022 09:45)

  # Link komentara

 12. Toooo
  (johnny, 22. januar 2022 09:41)

  # Link komentara

 13. jao...
  ((kolutanje očima), 22. januar 2022 09:38)

  # Link komentara

 14. On je pre bih rekao da je Amerikanac srpskog porekla. Oni se mnogo razlikuju od današnjih Srba iz Srbije koji su se dosta promenili zbog Socijalizma. Prosto kao da su po mentalitetu dva različita naroda. Zato mi imamo izuzetno formalne odnose sa američkom dijasporom za razliku od drugih zemalja. Emigracija je imala želju krajem osamdesetih poveže sa Srbijom ali prvo se razočarala u Miloševića a posle u opoziciju. Videvši da ne samo političari već i narod se ponašaju potpuno drugačije koji su vaspitavani u tradicionalnom i kapitalistickom duhu. Nijedna vlast nije čak sprovela denaciobalizaciju a mnogi koji su u Americi su bili žrtve toga. Zato je prosto neverovatno koliko mi u SAD imamo poznate i uspešne Srbe a nikakvo lobiranje. Oni sa nama žele da imaju samo veze tako što će da ugoste naše folklorne grupe i ništa više.
  (Aron, 22. januar 2022 09:32)

  # Link komentara