Mali: Puna podrška Vučiću, koji trpi najstrašnije uvrede i pretnje FOTO

Ministar finansija Siniša Mali rekao je da pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji svakodnevno trpi najstrašnije uvrede i pretnje.

Izvor: B92

Nedelja, 04.06.2023.

17:53

Mali: Puna podrška Vučiću, koji trpi najstrašnije uvrede i pretnje FOTO
Foto: A.K./ATAImages

"Kada oni koji se navodno bore protiv nasilja, upućuju najjezivije poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, onda vam je jasno da su njihovi motivi lažni, a ponašanje licemerno", napisao je Mali na Instagramu i dodao:

"Zato još jednom upućujem punu podršku Aleksandru Vučiću, koji svakodnevno trpi najstrašnije uvrede i pretnje od onih koji se navodno bore za bolju Srbiju. Poručujem im - za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, novim radnim mestima, jačom ekonomijom. To stvara bolju zemlju i to je ono za šta se bori Aleksandar Vučić. To je čovek koji ne zna za strah i koji će se boriti do kraja, a u tome ima moju bezrezervnu podršku."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: