Mirna noć u Beogradu

Noć u Beogradu protekla je bez saobraćajnih nesreća u kojima je bilo povređenih osoba, a ukupno je bilo 103 intervencije, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Izvor: Tanjug

Subota, 26.11.2022.

07:45

Mirna noć u Beogradu
Deposit/zx6r92

"Kada pogledamo broj intervencija, nije mali, ali iza nas je relativno mirna noć, s obzirom na to da nismo imali povređene u saobraćajnim nesrećama, nije bilo ni incidenata, tuča. Javljali su se uglavnom hronični bolesnici, ali se niko nije izdvojio u pozivima. Bilo je astmatičara, srčanih bolesnika, pacijenata sa malignim oboljenjima", dodali su iz Hitne.

Na javnim mestima bilo je 16 intervencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: