"Zahvalni smo"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je nacionalni dan Narodne Republike Kine ministru javne bezbednosti NR Kine Vangu Sjaohongu.

Izvor: B92

Subota, 01.10.2022.

14:24

EPA-EFE/ JU PENG

"Dozvolite da Vam izrazim poštovanje i uputim iskrene čestitke povodom obeležavanja 1. oktobra, 73-godišnjice Nacionalnog dana Narodne Republike Kine. Predvođena snažnim državnicima NR Kina je u rešavanju složenih bezbednosnih pitanja vodila strpljivu i izbalansiranu politiku.

Zahvalni smo na podršci teritorijalnom suverenitetu Republike Srbije i Narodna Republika Kina uvek može da računa na podršku Republike Srbije politici "jedne Kine".

U novijoj istoriji naše države suočavale su se na svojoj teritoriji sa sličnim bezbednosnim izazovima uzrokovanim delovanjem stranog faktora. Spremni smo da nastavimo zajednički rad i razmenimo iskustva kako bismo našim narodima obezbedili siguran život", navodi se u pismu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

"Uvaženi druže Vang, želim da Vas sreća i uspeh prate u svim Vašim poduhvatima", ističe se u pismu ministra Aleksandra Vulina, saopštio je MUP .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: