Kraj za Zelenskog? "Ili tribunal ili kao drugorazredni komedijaš"

Zamenik rukovodioca Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev rekao je kako on očekuje da će ukrajinski lider Vladimir Zelenski završiti predsedničku karijeru.

Izvor: Sputnjik

Petak, 12.08.2022.

16:24

Kraj za Zelenskog?
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Kako Medvedev tvrdi, Zelenski će završiti ili na tribunalu ili kao drugorazredni komedijaš.

"Ili tribunal, ili će se vratiti da glumi u komedijama ali u sporednim ulogama", rekao je Medvedev tokom posete Donbasu.

Inače, Medvedev se nalazi u zvaničnoj poseti Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici, a prethodno je saopšteno da se sastao sa šefovima republika Donbasa.

Posebna pažnja tokom tih razgovora posvećena je bila usklađivanju zakona LNR i DNR sa zakonodavstvom Ruske Federacije, obnavljanju infrastrukture, popravci bolnica i pripremi škola za početak školske godine, rešavanju socijalnih problema i podršci građanima, napisao je Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu.

Tim sastancima su prisustvovali i šefovi Ministarstva unutrašnjih poslova, Generalnog tužilaštva, Istražnog komiteta, FSB Rusije, kao i šef ruskog Ministarstva građevinarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: