U Zrenjaninu uhapšen diler

Policija je u Zrenjaninu uhapsila M. J. (1974) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 11.08.2022.

20:14

U Zrenjaninu uhapšen diler
Ilustracija: Depositphotos/Chubakaster

Policija je pretresom stana osumnjičenog pronašla u više paketa oko 4,3 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, 569 grama bele praškaste supstance nalik na amfetamin, 26 grama materije za koju se sumnja da je kokain, kao i 165 grama tableta nalik na ekstazi.

Prethodno je policija, pregledom automobila marke "mercedes" kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 81,8 grama amfetamina spakovanog u pet kesica, kao i dva paketića sa manjom količinom marihuane.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: