Na granicama se čeka i do dva sata

Beograd -- Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''.

Izvor: Tanjug
Podeli
Shutterstock/Marian Weyo/Ilustracija
Shutterstock/Marian Weyo/Ilustracija

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Prohor Pčinjski, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na istom graničnom prelazu, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok je ulaz za putnička motorna vozila 90 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Gostun, na izlazu i ulazu, zadržavanje za sva motorna vozila je 30 minuta, na graničnom prelazu Jabuka, na ulazu za sva motorna vozila je 90 minuta, a na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu za sva motorna vozila je 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 115 idi na stranu