Hitna: Teško povređen motociklista u Gospodara Vučića

Tokom protekle noći su se dogodile četiri saobraćajne nezgode.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 07.08.2022.

08:50

Hitna: Teško povređen motociklista u Gospodara Vučića
Ilustracija: Shutterstock/MiroS Lav

Jedna teška se dogodila u ulici Gospodara Vučića kod broja 160, gde je u 18 minuta posle ponoći 35. godišnji muškarac pao sa motora.

On je sa teškim povredama prevežen u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U ostale tri saobraćajne nesreće nije bilo teže povređenih učesnika.

Protekle noći u Beogradu su dežurale 22 ekipe koje su ukupno obavile 93 intervencija, od čega čak 26 na javnim mestima. Ekipe su intervenisale zbog nekoliko slučajeva alkoholisanih osoba, koje su prevezene na odeljenje za detoksikaciju VMA.

Kako je rečeno Tanjugu u službi Hitne pomoći, broj novozaraženih koronavirusom se povećava.

Suspektni pacijenti se upućuju na Infektivnu kliniku KCS, dok se svi sa simptomima ili pozitivnim testom prevoze u Kovid bolnicu u Batajnici.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i kardiovaskularni pacijenti sa bolom u grudima, astmatičari i osobe sa psihijatrijskim poremećajima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: