"Opel" 155 km/h, "mercedes" 216 km/h – reagovala policija

Pripadnici MUP-a, Uprave saobraćajne policije juče su na putu Kikinda - Zrenjanin zaustavili presretačima dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje.

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2022.

11:10

Ilustracija: Shutterstock/ToskanaINC

Policija je u 17.28 časova, zaustavila četrdesetšestogodišnjeg vozača koji je putničkim vozilom marke "opel" upravljao brzinom od 155 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas i vršio preticanje preko pune linije.

Alkotestiranjem je ustanovljeno da je vozač imao 0,81 promila alkohola u krvi. Nešto kasnije, oko 18.55 časova, policija je zaustavila pedesetosmogodišnjeg vozača koji je u pravcu Kikinde upravljao vozilom marke "mercedes" brzinom 216,4 kilometara na čas.

Protiv obojice vozača biće podnete odgovarajuće krivične prijave, saopštio je MUP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: