"Kažu da nećemo u EU – videćemo. EU nam je strašno važna, ali su nam ubijena deca mnogo važnija"

Komentarišući poruke i pretnje iz Hrvatske koje je Srbija dobila, Vučić je večeras istakao da on nema problem s Hrvatima.

Izvor: B92

Utorak, 24.05.2022.

21:29

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Ja želim da predstavnici hrvatske manjine budu deo nove vlade. Zanimljivo mi je da je ovakva hajka pokrenuta protiv cele zemlje", rekao je on.

Naglasio je i da su pre nekoliko meseci izašli daje tukao zatvorenike u Petrinji iako nikad tamo nije bio.

"Zamislite da mi to izmislimo o predsedniku neke druge zemlje kakav bi to bio skandal. Nisu se izvinili, samo su nastavili", dodao je. A što se tiče optužnica, kazao je da se nije mešao u to.

"Ali sam ponosan na činjenicu da će porodice ubijene dece imati nadu da će pravda barem delimično biti zadovoljena", poručio je Vučić.

"Ja vas pitam da li hoćete da životi nevine dece budu bačeni onako zato što je nekom palo na pamet da baca bombe? I niste se setili da kažete išta o tom zločinu i onda im je kriva Srbija".

"Kažu da onda nećemo da uđemo u EU – videćemo. Ali, mnogo volimo EU i strašno nam je važna, ali su nam ta deca mnogo važnija od svakog NATOa, EU i svega drugoga. Mi ćemo svoj posao, oni svoj, a da ih molim i puzim i klečimo, ne pada mi na pamet. Oni koji su ubijali decu moraju da odgovaraju", jasan je bio predsednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: