"Pitanje nove vlade nije stvar matematike"

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da izborni proces još nije završen zbog različitih tužbi i ponavljanja glasanja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2022.

07:29

Ilustracija: Depositphotos/Toskanainc

Kako je rekao predsednik Republike će položiti zakletvu ipak podneti pred starim sazivom parlamenta, te dodao da nije bilo razgovora o tome šta će biti dalje u kadrovskim pitanjima.

Dačić je sinoć u emisiji "Hit tvit" na TV Pink, na pitanje da li mu prija osećaj da od njega može mnogo toga da zavisi kada je pitanju buduća vlada, rekao da to nije pitanje matematike.

"Mi smo već 10 godina u koaliciji sa SNS i Aleksandrom Vučićem. Prošle godine smo se dogovorili da nastavimo našu saradnju i napravili dogovor da imamo njega kao zajedničkog predsedničkog kandidata. A sad, ko će šta biti verujte ne učestvujem u tome, samo čitam po novinama, ali iz iskustva od ranije mislim da sve što se piše uglavnom se ne dešava", rekao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: