Mediji: Sin srpske političarke pronađen mrtav; Oglasilo se tužilaštvo: Prema prvim informacijama, samoubistvo

Sin Sande Rašković Ivić navodno je pronađen mrtav jutros u Beogradu.

Izvor: Tanjug, Novosti

Četvrtak, 20.01.2022.

08:51

Mediji: Sin srpske političarke pronađen mrtav; Oglasilo se tužilaštvo: Prema prvim informacijama, samoubistvo
Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Kako tvrde mediji, on je navodno pronađen na pločniku ispred zgrade u kojoj je živeo.

U međuvremenu se oglasilo Više javno tužilaštvo, koje je navelo da zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti J. I. (24), koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart, ispred zgrade u kojoj je stanovao.

Prema prvim informacijama, radi se o samoubistvu, kaže za Tanjug Viši javni tužilac Nenad Stefanović. On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kome je preminuli mladić boravio.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje radi rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim događajem, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.

Prema navodima medija, mladić je navodno skočio kroz prozor sa petog sprata zgrade u Ulici 27. marta". J. I. je, kako se još navodi, studirao filozofiju.

Mediji spekulišu da je J. I. navodno pre dva meseca takođe pokušao suicid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: