Vasiljevićeva: "Najstrašnije izmišljotine o Danilu Vučiću; 'La Republicca' objavila 8. oktobra, a KRIK danas"

Portal KRIK, pozivajući se na italijanski list "Republika", piše da je Danilo Vučić menadžer jednog od najtraženijih fudbalera Dušana Vlahovića.

Izvor: B92

Sreda, 01.12.2021.

14:40

Vasiljevićeva:
Printskrin TV Prva

Povodom teksta na KRIK-u Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Vučića, poslala je demanti tom portalu.

"'La Repubblica' je iznela najstrašnije izmišljotine na račun dečka koji se nikada, ponavljam nikada, nije bavio tim poslom. Što je najstrašnije, oni ne navode nijedan relevantan izvor za svoja saznanja, a ni potvrdu da je Danilo bio u kontaktu povodom ove teme. Ja ću Danila savetovati da uzme advokate i da ih tuži, jer ovo je skandal međunarodnih razmera", navela je predsednikova savetnica i dodala kako nema potrebe da se o ovome oglašavaju predsednik i njegov sin.

"Ovo je dovoljno. 'La Repubblica' se nije ni potrudila da pita Danila za komentar, prema tome, nema potrebe da on odgovara na nešto u šta je protiv svoje volje upleten“, navela je Vasiljevićeva u odgovoru portalu KRIK.

Inače, kako pišu Novosti, interesantno je da je KRIK objavio ovaj tekst baš danas, na rođendan sina predsednika Srbije, iako je tekst u italijanskom listu izašao pre gotovo dva meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: