FK Partizan: Nikada nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača; Vlahović potvrđuje: Laž

Fudbalski klub Partizan oglasio se povodom pisanja u medijima da je Danilo Vučić navodno menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

Izvor: Novosti

Sreda, 01.12.2021.

12:52

FK Partizan: Nikada nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem po pitanju bilo kog igrača; Vlahović potvrđuje: Laž

"Nikada nismo bili u vezi sa Danilom Vučićem, a po pitanju bilo kog igrača, pa ni oko Dušana Vlahovića. Nismo bili u kontaktu sa Danilom Vučićem nikada, o bilo čemu što se tiče fudbalskog kluba Partizan", kažu iz FK Partizan za "Novosti".

Podsećanja radi, članica Predsedništva SNS Vladanka Malović takođe je prokomentarisala navode o menadžerskom angažmanu sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"I vi i ja znamo da to nije La Republika, to ste vi. Mesecima ste kopali i iskopali – ništa. Danilo nije nikome menadžer, to su vam svi rekli, ali morali ste da bacite blato na dečka. To što ste pustili još jednu laž na njegov rođendan, poseban je nivo jadnosti i bolesti. Vladanka", objavljeno je na nalogu SNS Srbija na Tviteru.

"Sve same laži"

U međuvremenu se oglasio i srpski fudbaler Dušan Vlahović.

Fudbaler je na svom nalogu na Instagramu objavio demanti navoda medija.

"Sve same laži", kratko je poručio fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: