"Bogati gomilaju vakcine, a siromašni ih dobijaju na kašičicu"; Novo saopštenje SZO: Zabrinjavajuće

Bolnički kapaciteti u Srbiji polako su na izmaku, dok broj novozaraženih koronavirusom raste i ide ka 8.000 dnevno. registrovan je i sve veći broj obolele dece.

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2021.

08:22

EPA-EFE/CHEMA MOYA

Nadležni medicinski zvaničnici najavili su da su kovid propusnice, koje su inače uvedene u brojnim zemljama, spremne za upotrebu i u Srbiji, a koliko je alarmantna situacija pokazuju reči šefa SZO u Srbiji koji je rekao da u našoj zemlji dnevno od koronavirusa umre ljudi dovoljno za jedan autobus.

Sve najnovije vesti i informacije o koronavirusu u Srbiji, ali i svetu, pratite na našem LIVE Blogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: