Tri osobe uhapšene u Šapcu

Policija u Šapcu uhapsila je danas tri osobe.

Izvor: B92

Petak, 12.08.2022.

14:17

Tri osobe uhapšene u Šapcu
Ilustracija: Depositphotos/Chubakaster

Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavjlanje u promet opojnih droga, policija u Šapcu je uhapsila D.Š. (1983), navodi se u saopštenju PU Šabac.

Prilikom pretresa njegovog stana pronađeno je 116 grama praha za koji se sumnja da je heroin, vagica za precizno merenje, kao i oko 540 evra i ok 215.000 dinara za koje se sumnja da su stečene prodajom narkotika.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Dva državljana Bosne i Hercegovine L.D. (28) i D.P. (54) uhapšena su zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje novca.

Granična policija je kod osumnjičenih na graničnom prelazu Badovinci, na ulazu u Srbiju, pronašla 3.600 američkih dolara, u apoenima od 100 dolara, za koje se sumnja da su falsifikovani.

L. D. se sumnjiči i da je 15. jula, sa još jednom osobom za kojim se intenzivno traga, u tri menjačnice na području Šapca i Loznice razmenio 2.000 dolara, za koje je kasnije utvrđeno da su falsifikovani.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenim je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: