Hitna: Muškarac pao s motocikla na Karaburmi

Na Karaburmi je muškarac pao sa motociklia, a tokom noći nije bilo drugih saobraćajnih nezgoda ili većih incidenata, rečeno je Tanjugu u službi Hitne pomoći.

Izvor: Tanjug

Petak, 12.08.2022.

07:00

Hitna: Muškarac pao s motocikla na Karaburmi
Deposit/zx6r92

Sinoć, u 22:46 časova, u ulici Drage Jočić 4, muškarac (58), je pao sa motocikla i sa višestrukim povredama prebačen je u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći ukupno su tokom noći obavile 101 intervenciju, od čega 21 na javnim mestima, najviše zbog psihijatrijskih bolesnika.

U većem broju javljali su se još hronični bolesnici, najviše astmatičari i srčani bolesnici, hipertenzičari, a obavljeno je osam interkliničkih transporta do Kovid bolnice u Batajnici, rečeno Tanjugu u službi Hitne pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: