Glišić: SNS ostvarila bolji rezultat nego 3. aprila

U centrali Srpske napredne stranke večeras se održava konferencija za štampu nakon današnjeg glasanja koje je na određenim biračkim mestima ponovljeno.

Info

Izvor: B92

Subota, 16.04.2022.

21:32

Glišić: SNS ostvarila bolji rezultat nego 3. aprila
FOTO TANJUG/JADRANKA ILIC/ bs

Medijima se obraća predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić.

U Velikoj Moštanici SNS je osvojila 598 glasova, na Karaburmi 408, u Višnjici 488, a na Terazijama 40 odsto glasova.

"Sa 37,6% osvojenih glasova na 4 biračka mesta, SNS je došla do 59,4% osvojenih glasova na tim mestima", rekao je Glišić.

To znači da su naprednjaci u Beogradu ostvarili rezultat za čak 22 odsto veći nego 3. aprila.

"Ovo je veliki legitimitet za predsednika Vučića, i ja želim da mu javno čestitam na ovoj velikoj pobedi. Jasno je koju su poruku građani Srbije poslali", rekao je Glišić.

Na biračkim mestima gde su ponovljeni predsednički izbori Vučić je osvojio 79 odsto glasova, a u prvoj rundi je zabeležio 57,5 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: