U Beogradu se sutra otvara najveći tržni centar u regionu, prisustvuje Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra otvaranju objekta Galerija Belgrade u okviru projekta Beograd na vodi.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 29.10.2020.

12:38

U Beogradu se sutra otvara najveći tržni centar u regionu, prisustvuje Vučić
Foto: EPA , EFE ROBERT GHEMENT (1)

Otvaranje je planirano za sutra u 08.00 časova, saopšteno je iz Vučićevog kabineta.

Kako je B92.net već pisao, u pitanju je najveći tržni centar u regionu.

Reč je o tržnom centru na samoj obali Save sa 300.000 kvadratnih metara ukupne površine, 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking mesta.

U okviru objekta biće oko 300 lokala i 50 restorana, kao i bioskop sa više od 1.700 mesta. U Galeriji će se osim novih brendova predstaviti i već prisutni brendovi sa svojim premijum izdanjima.

U ponudi će biti najbolji svetski i domaći brendovi na jednom mestu, desetine kafića i restorana, dva zabavna kompleksa i bioskop sa najnaprednijom IMAX tehnologijom.

Idejno rešenje za Galeriju Beograd radio je arhitektonski studio Callison RTKL iz Los Anđelesa, koji stoji iza projekata kao što su Kolumbija centar u Sijetlu i Fashion Show, najveći šoping mol u Las Vegasu.

Otvaranje Galerije Beograd pratiće i sedmodnevni festival, tokom kojeg će svaki dan biti ispunjen sadržajima i raznim aktivnostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: