Obogatite turističku ponudu u svojim objektima: Satelitska TV dostupna svuda

Turistička sezona, koju su i putnici i oni koji od turizma žive željno iščekivali, dobro je počela, naročito ako se uzme u obzir prošla godina bez putovanja.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 06.07.2021.

20:09

Obogatite turističku ponudu u svojim objektima: Satelitska TV dostupna svuda
Foto: Shutterstock/Bartek Zobek

Tada su do izražaja došli lokalni turistički kapaciteti koji su zabeležili neverovatnu sezonu.

Međutim, ove godine, hoteli, hosteli, moteli, odmarališta, restorani, kafići i maloprodajni objekti u turističkim mestima nadaju se da će nadoknaditi gubitke i vratiti se na staze stare slave.

Kako svi to žele, oni među njima koji će i uspeti u tome moraće dodatno da poboljšaju ponudu i istaknu se po nečemu kako bi privukli putnike kojima je sada izbor destinacija mnogo širi nego lane. To mogu postići uvođenjem novih ili poboljšavanjem kvaliteta postojećih sadržaja.

Jedna od načina za to je i uvođenje satelitske televizije, na svakom mestu gde bi to gost mogao poželeti. Naime, istraživanja su pokazala da čak i oni koji preferiraju aktivan odmor, u trenucima odmora i opuštanja vole da pogledaju omiljenu seriju ili film, dok ljubitelji sporta čak i na odmoru neće propustiti da pogledaju završnicu nekog takmičenja, a najmlađim gostima zabava sa ekrana uvek treba, naročito kada se na nekom mestu duže zadržavaju.

Za takve ugostitelje idealna je satelitska tehnologija jer ne zavisi od postojeće infrastrukture što znači da je dostupna i u teško pristupačnim krajevima. U ovom slučaju na lokaciji korisnika instaliraju se satelitska antena i prijemni uređaj. Svi sadržaji se prenose isključivo u digitalnom obliku, što garantuje visok kvalitet slike i zvuka.

Veliki broj kanala i opcija

Foto: Shutterstock/Simona Sirio
Kako su potrebe turističkih radnika za satelitskom TV donekle različite od onih kod običnih korisnika, mts je u ponudu uvrstio uslugu mSAT TV Turizam, namenjenu pravnim licima koja se bave ugostiteljstvom i turizmom kod kojih se TV priključci instaliraju u prostoru u kome televizija može biti i javno dostupna.

Ovi paketi posebno su pogodni za vlasnike objekata koji imaju potrebe za više TV priključaka u različitim prostorijama, s obzirom na to da uz mSAT TV Turizam možete instalirati i preko 36 TV priključaka, što savršeno odgovara vlasnicima apartmana, manjih hotela, razuđenih bungalova, objekata na planinama i sličnim izolovanim mestima gde nema postojeće infrastrukture tog tipa.

Osim toga, ponuda je fleksibilna, što znači da ukoliko bude postojala potreba za proširenjem, u svakom trenutku možete da pređete na ponudu sa većim brojem priključaka.

Ponudite svojim gostima maksimalan užitak i komfor uz digitalne i HD kanale visoke rezolucije gde god se nalazite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

12 h

Podeli: