Subota, 23.10.2021.

11:22

Slovenci otvaraju restorane u Beogradu i Novom Sadu

Celjske mesnine najavile su da će do kraja sledeće godine otvoriti svoje restorane u Beogradu i Novom Sadu.

Izvor: Tanjug

Slovenci otvaraju restorane u Beogradu i Novom Sadu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

23 Komentari

Sortiraj po:

gaci 018

pre 2 godine

kada dodju u posetu slovenci odmah traže "dobar roštilj". ovo vam pričam iz dugogodišnjeg iskustva. radim kao roštilj majstor u jednoj poznatoj niškoj kafani. dolaze uglavnom stranci, a većina ih je iz slovenije i bugarske (uglavnom simpozijumi, kolegijumi, radne večere, team building...itd itd). srbija, a naročito grad niš je jako poznat po roštilju... pa se neretko dešava da jako velike kompanije (da ih ne pominjem sad) organizuju 2-3 dana/noći druženja po niškim kafanama. dodju ovde, za njih je sve to da kažem pristupačno-jeftino što se tiče cena, a kvalitet hrane i usluge za te pare je i više nego vrhunski!

legenda

pre 2 godine

Neće im biti lako da se plasiraju na našem tržištu. Ali ok, ako uloze pare i budu konkurentni, neka uspeju. Više para od poreza za nasu drzavu.

Јабучило

pre 2 godine

Bas ce se prilagoditi cenom. Nisu se prilagodili ni u Sloveniji, a kamoli da ce u Srbiji.
(9f, 23. oktobar 2021 14:05)

Онда мој динар неће видети.
То је бар просто.

9f

pre 2 godine

Zašto ne otvore u Austrija i Nemačkoj?
(rekla-kazala, 23. oktobar 2021 13:26)

Зато што су на том тржишту инфериорни. Код нас неће бити. Нарочито ако се прилагоде ценом.
(Јабучило, 23. oktobar 2021 13:48)

Bas ce se prilagoditi cenom. Nisu se prilagodili ni u Sloveniji, a kamoli da ce u Srbiji.

Јабучило

pre 2 godine

Zašto ne otvore u Austrija i Nemačkoj?
(rekla-kazala, 23. oktobar 2021 13:26)

Зато што су на том тржишту инфериорни. Код нас неће бити. Нарочито ако се прилагоде ценом.

neko iz Nis

pre 2 godine

Radim u hotelijerstvu u Nisu,Slovenci cim dodju odmah se raspituju gde ima dobar rostilj i da jedva cekaju da ga probaju,izmedju ostalog ovde dolaze i zbog hrane.Da li neko od nas iz Srbije ide u Sloveniju zbog dobrih restorana?

Moca

pre 2 godine

@Minhen Ko brani bilo kom Zlatiborcu, ili Srbinu uopšte, da ovo uradi u Sloveniji? Puna podrška bilo kom domaćem prerađivaču mesa i mesnih proizvoda, samo jedna napomena - Slovenija je u EU, tamo nema prodaje trećerazrednog uvoznog mesa iz latinske Amerike i sličnih stvari... Da se ne lažemo, svi znamo šta prolazi na našem tržištu i zbog čega a dolazak inostrane konkurencije može samo da unapredi ponudu domaćih firmi u toj branši.

Јабучило

pre 2 godine

E moja Srbijo, cik da Zlatiborac otvori restoran u SLO?! Jos nismo izasli iz YUG, na zalost...
(minhen, 23. oktobar 2021 12:48)

Па јел покушао?
Што се непотребне југоносталгије у Срба тиче, слажем се.

neko iz Nis

pre 2 godine

Radim u hotelijerstvu u Nisu,Slovenci cim dodju odmah se raspituju gde ima dobar rostilj i da jedva cekaju da ga probaju,izmedju ostalog ovde dolaze i zbog hrane.Da li neko od nas iz Srbije ide u Sloveniju zbog dobrih restorana?

Moca

pre 2 godine

@Minhen Ko brani bilo kom Zlatiborcu, ili Srbinu uopšte, da ovo uradi u Sloveniji? Puna podrška bilo kom domaćem prerađivaču mesa i mesnih proizvoda, samo jedna napomena - Slovenija je u EU, tamo nema prodaje trećerazrednog uvoznog mesa iz latinske Amerike i sličnih stvari... Da se ne lažemo, svi znamo šta prolazi na našem tržištu i zbog čega a dolazak inostrane konkurencije može samo da unapredi ponudu domaćih firmi u toj branši.

Јабучило

pre 2 godine

E moja Srbijo, cik da Zlatiborac otvori restoran u SLO?! Jos nismo izasli iz YUG, na zalost...
(minhen, 23. oktobar 2021 12:48)

Па јел покушао?
Што се непотребне југоносталгије у Срба тиче, слажем се.

9f

pre 2 godine

Zašto ne otvore u Austrija i Nemačkoj?
(rekla-kazala, 23. oktobar 2021 13:26)

Зато што су на том тржишту инфериорни. Код нас неће бити. Нарочито ако се прилагоде ценом.
(Јабучило, 23. oktobar 2021 13:48)

Bas ce se prilagoditi cenom. Nisu se prilagodili ni u Sloveniji, a kamoli da ce u Srbiji.

Јабучило

pre 2 godine

Bas ce se prilagoditi cenom. Nisu se prilagodili ni u Sloveniji, a kamoli da ce u Srbiji.
(9f, 23. oktobar 2021 14:05)

Онда мој динар неће видети.
То је бар просто.

Јабучило

pre 2 godine

Zašto ne otvore u Austrija i Nemačkoj?
(rekla-kazala, 23. oktobar 2021 13:26)

Зато што су на том тржишту инфериорни. Код нас неће бити. Нарочито ако се прилагоде ценом.

gaci 018

pre 2 godine

kada dodju u posetu slovenci odmah traže "dobar roštilj". ovo vam pričam iz dugogodišnjeg iskustva. radim kao roštilj majstor u jednoj poznatoj niškoj kafani. dolaze uglavnom stranci, a većina ih je iz slovenije i bugarske (uglavnom simpozijumi, kolegijumi, radne večere, team building...itd itd). srbija, a naročito grad niš je jako poznat po roštilju... pa se neretko dešava da jako velike kompanije (da ih ne pominjem sad) organizuju 2-3 dana/noći druženja po niškim kafanama. dodju ovde, za njih je sve to da kažem pristupačno-jeftino što se tiče cena, a kvalitet hrane i usluge za te pare je i više nego vrhunski!

legenda

pre 2 godine

Neće im biti lako da se plasiraju na našem tržištu. Ali ok, ako uloze pare i budu konkurentni, neka uspeju. Više para od poreza za nasu drzavu.

Moca

pre 2 godine

@Minhen Ko brani bilo kom Zlatiborcu, ili Srbinu uopšte, da ovo uradi u Sloveniji? Puna podrška bilo kom domaćem prerađivaču mesa i mesnih proizvoda, samo jedna napomena - Slovenija je u EU, tamo nema prodaje trećerazrednog uvoznog mesa iz latinske Amerike i sličnih stvari... Da se ne lažemo, svi znamo šta prolazi na našem tržištu i zbog čega a dolazak inostrane konkurencije može samo da unapredi ponudu domaćih firmi u toj branši.

neko iz Nis

pre 2 godine

Radim u hotelijerstvu u Nisu,Slovenci cim dodju odmah se raspituju gde ima dobar rostilj i da jedva cekaju da ga probaju,izmedju ostalog ovde dolaze i zbog hrane.Da li neko od nas iz Srbije ide u Sloveniju zbog dobrih restorana?

Јабучило

pre 2 godine

E moja Srbijo, cik da Zlatiborac otvori restoran u SLO?! Jos nismo izasli iz YUG, na zalost...
(minhen, 23. oktobar 2021 12:48)

Па јел покушао?
Што се непотребне југоносталгије у Срба тиче, слажем се.

Јабучило

pre 2 godine

Bas ce se prilagoditi cenom. Nisu se prilagodili ni u Sloveniji, a kamoli da ce u Srbiji.
(9f, 23. oktobar 2021 14:05)

Онда мој динар неће видети.
То је бар просто.

Јабучило

pre 2 godine

Zašto ne otvore u Austrija i Nemačkoj?
(rekla-kazala, 23. oktobar 2021 13:26)

Зато што су на том тржишту инфериорни. Код нас неће бити. Нарочито ако се прилагоде ценом.

legenda

pre 2 godine

Neće im biti lako da se plasiraju na našem tržištu. Ali ok, ako uloze pare i budu konkurentni, neka uspeju. Više para od poreza za nasu drzavu.

9f

pre 2 godine

Zašto ne otvore u Austrija i Nemačkoj?
(rekla-kazala, 23. oktobar 2021 13:26)

Зато што су на том тржишту инфериорни. Код нас неће бити. Нарочито ако се прилагоде ценом.
(Јабучило, 23. oktobar 2021 13:48)

Bas ce se prilagoditi cenom. Nisu se prilagodili ni u Sloveniji, a kamoli da ce u Srbiji.

gaci 018

pre 2 godine

kada dodju u posetu slovenci odmah traže "dobar roštilj". ovo vam pričam iz dugogodišnjeg iskustva. radim kao roštilj majstor u jednoj poznatoj niškoj kafani. dolaze uglavnom stranci, a većina ih je iz slovenije i bugarske (uglavnom simpozijumi, kolegijumi, radne večere, team building...itd itd). srbija, a naročito grad niš je jako poznat po roštilju... pa se neretko dešava da jako velike kompanije (da ih ne pominjem sad) organizuju 2-3 dana/noći druženja po niškim kafanama. dodju ovde, za njih je sve to da kažem pristupačno-jeftino što se tiče cena, a kvalitet hrane i usluge za te pare je i više nego vrhunski!