Objavljen snimak udesa Džejmsa Meja VIDEO

U najnovijem specijalu serijala Grand Tour tokom snimanja je imao nezgodu najoprezniji od trojice voditelja, Džejms Mej.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

11:49

Default images

Posljednji specijal Scandi Flick nas vodi na sever Evrope. Trio je odlučio da se okuša u vožnji reli automobilima, s tom razlikom da je Džeremi Klarkson izabrao Audi RS4.

Jedna od scena snimana je u tunelu gde su morali da voze što brže, u polumraku, uz postepeno uključivanje rasvete. Nimalo prijatan test prvi je obavio Klarkson u Audiju. Nije se štedeo, a na licu mu se videlo da nije oduševljen ovom vožnjom.

Sledeći je bio Mej koji je nagazio gas u Mitsubishiju, što je primetio i Hamond. Mej je kasnije priznao da je baš želeo da pobedi.

Račvanje tunela, gde treba kočiti, naglo se ukazalo, a Mej je počeo da koči prekasno pa je bočnim delom automobila udario u zid. O jačini udarca svedoči kamera iz kabine.

Odmah je stigla hitna pomoć, snimanje je nakratko prekinuto, a Mej je imao sreću da prođe samo uz lakše povrede.

Poslednji je nastupio Hamond. S obzirom na njegovu nezgodu u Rimčevom električnom bolidu od pre nekoliko godina i Mejov udes, način njegove vožnje bio je očekivan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: